Lehet nekem ebből valami bajom?
Eladtam a jófogáson egy teljesen jó telefont, és mire odaért az illetőhöz nem működött, nem volt jó az érintője, és állítólag a gombjai sem működnek. Mondtam az illetőnek hogy nálam működött nagyon sajnálom próbálja meg hogy vár vele pár órát kikapcsolt állapotban.
Eltelt jó pár óra és 1 70-es számon hívott 1 nő Mondta a nevét valamilyen Mónika elvileg Rendőr főkapitányságról, csak ennyit mondott. azt nem hogy melyikről vagy hogy ép ő milyen posztban van. ezenkivül a háttérben kisgyerek sikitozott össze vissza, közben mondta hogy fejlenetést tettek ellenem mert én rossz telefont adtam el következményei lesznek. Én erre megkérdeztem ne haragudjon de ha maga onnan telefonál akkor miért ordit egy kisgyerek a háttérben? Erre ő azt felelte hogy már hazaért és ő csak akinek eladtam 1 jó barátja és ő nagyon fontos helyen van és elfogja intézni.. közben úgymond csúnya szavakat is használt.. Hogy milyen szemét ember vagyok én? ezt a szart eladtam neki mit képzelek én magamról ilyesmiket. Én erre csak annyit mondtam neki Nagyon sajnálom akkor küldje vissza és visszaveszem, de ő ezt meg se hallotta ahogy azt sem hogy én jó telefont adtam el neki. Lehet ebből nekem bármi bajom?
A hívás egyértelműen kamu. Rendőrség ennél:
- sokkal lassabb
- nem hív telefonon
- A hibás telefon NEM bűncselekmény, tehát nem a rendőrség hatásköre, hanem polgári ügy.
Amúgy ha ÚJ a telefon hogyhogy nincs garanciája? Ja, hogy kínai dropshipper vagy? Hát ha bizniszelsz akkor legyen benned annyi gerinc, hogy intézed a garis ügyeket is...
Azzal ne foglalkozz, hogy akarta vagy nem: ha van email címed, akkor arra, ha nincs, akkor sms-t küldj annak, aki megvette a telefont (nem a nőnek!) csak azzal foglalkozz, hogy nyoma legyen annak, hogy Te vissza akarod venni, ha hibás és azt mindenképpen írd bele, hogy ajánlott küldeményben adja fel, mert azt lehet kerestetni, ha nem érkezik meg - egyéb esetben nem tudod visszafizetni az árát.
Ha simán adja fel, akkor még akár el is veszhet, s akkor aztán tényleg nagy gubanc van már - mert akkor senki nem fogja tudni bebizonyítani az igazát.
Ja, most látom, hogy felajánlottad, hogy visszaveszed.
Akkor nem értem mi a gondjuk, írd meg nekik SMS-ben vagy e-mailben, hogy legyen nyoma, hogy amint visszaküldte a telefont visszaadod az árát. És ennyi, ez így teljesen oké.
Nem írta a kérdező, hogy új lenne, csak azt, hogy jó volt.
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
2. Nem kinai izébizé ahogy te mondod, ezt a telefont még használtan vettem én is.
Igazából nem szeretném visszavenni mert nem azért adtam el hogy visszavegyem ráadásul rosszul. Csak hát gondoltam felvetem neki ezt a kérdést is. Azonkívül gondoltam én is hogy kamu mert azért én is Belügyi rendészetet tanultam. Csak kiiratkoztam mert nem voltak jók a jegyeim. és azért egy komolyabb rendőrségi ügyet nem telefonon intéznek. de köszönöm szépen mindenkinek a pontosító választ mindenkinek megy a +
Mennyibe került a telefon? Milyen csomagolásban küldted?
Ha nem szeretnéd visszavenni, akkor azért valószínűleg nem fognak ebbe belenyugodni - szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!