Nektek mennyi pénzetek van még fizetésig?
Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 17:05
2/12 anonim válasza:
300 ezer körül! A sima számlán! Megtakarítás is van szerencsére.
3/12 anonim válasza:
nem tudom pontosan, készpénz olyan 30 ezer körül, de van a kártyán 500.000 végszükség esetére.
5/12 anonim válasza:
Egyik számlán 750 000, másikon 625 000. Egy ügyfelem tartozik másfél millió fölötti összeggel, 1-2 hónapon belül várható. Egy másik kb. 1000 dollárral, de szerintem ennek már annyi. Paypal számlán 623 angol font. Plusz még némi kintlevőség, amiről nem írtam még számlát, ez olyan 200 000 körül.
7/12 anonim válasza:
azért szar lehet ha vki tele van pénzzel mégis itt kell töltenie az idejét :/
8/12 anonim válasza:
meg az is az, hogy le vannak pontozva azok akik nem máról holnapra élnek.
9/12 anonim válasza:
Üdv. Valakinek nincs egy kiló kenyérre pénze kölcsönbe? Nagyon megköszönném.
10/12 anonim válasza:
Március 4.én lesz fizu.
Készpénzem 25ezer van addig + 15 ezer kajautalvány. A férjemnek kb 70ezer van még. Ezt kell beosztani 2 hétre. Mindet nem költjük el.
De ezen kívül van pár millió megtakarításunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!