Szerencsejáték Magyarországon csalás?
Figyelt kérdés
Csalnak az összes játékban ? 5-ös 6-os lottó,Skandináv lotto,joker,luxor,keno stb... játékokban ? Még a kaparósokban is csalnak mit gondoltok ?2016. febr. 13. 18:28
11/19 anonim válasza:
Csalás és kész. Ahogy előbb leírtam 3 éve játszok puttót csak úgy kíváncsiságból, fix számokkal, hetente 6 játékot tolok fel egyszerre amiben az a lényeg hogy 20 számból 8-at kell kiválasztani, mellette 4-ből egyet. A hat játékomba minden variáció van tehát csak páros számok, csak páratlan számok és páros+páratlan számok, a 4 számos részénél is mindegyik szelvénynél más van bejelölve. Nekem ne mondja azt senki hogy csak véletlenül jönnek ki 3 éve folyamatosan a lehető legrosszabb variációk amiket kihúznak.
12/19 anonim válasza:
@18:47
Kérj meg egy matematikában nagyon jártas ismerősödet, hogy csináljon neked egy gyors valószínűségszámítást. Valószínűleg az fog kijönni a végén, hogy simán lehetséges.
13/19 anonim válasza:
Amit tévén lát az ember minden csalás. Direkt kiéleződtek arra hogyan lehetne minél több pénzt lenyúlni emberektől. Sporttól kezdve a szerencsejátékokig. Biztosan sokan meglepődnének ha belátnának a dolgok mögé. Színház az egész világ.
14/19 anonim válasza:
Nincs benne semmi csalás.
Volt osztálytársam nyert a skandinávon 340 milliót.
15/19 anonim válasza:
Hát persze, főleg úgy hogy a Skandináv Lottó főnyereménye szökőévente egyszer éri el a 300 milliót.
17/19 anonim válasza:
Mókás ez az érvelés, hogy nem nyertél akkor biztos csalás. ;)
Biztos csalt az a hajléktalan férfi is, aki kb 600 millát nyert és volt olyan hülye, hogy nyilvánosság elé állt.
Nehéz lehet megemészteni, hogy nagyobb esélyed van repülővel lezuhanni mint az ötös lottó telitalálatra. Mégis a repüléstől a többség nem fél, a telitalálattal meg úgy van, hogy bármikor bejöhet.
18/19 anonim válasza:
Javaslom szerezz némi jártasságot a valószínűságszámításban. Azonnal látni fogod, hogy hülyeség a feltételezésed.
19/19 anonim válasza:
lehet, a szerbiai esetet én is hallottam, a lóversenyekről stb nem is beszélve, a kézi húzást nem valószínű de a gépi húzás kitudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!