Van adósság megvásárló cég? Csalás miatt tartoznak nekem, van bírói ítélet, van aki ezt felvásárolja és behajtja?
Figyelt kérdés
Tehát tőlem alacsonyabb áron megvásárolja a tartozást, így én jól járok, mert rögtön pénzt kapok és nem kell a behajtás költségét megelőlegezni... az adósság felvásárló cég meg a plusz összeget nyeri és egyszerűbb a behajtás, ha az is cégen belül van.
(Csak 20 ezerről van szó)
2016. febr. 13. 09:51
2/3 anonim válasza:
Vannak követeléskezelő cégek, de 20 ezer forintot nem tudom, vállalnak-e. Próba szerencse.
3/3 anonim válasza:
Létezik ilyen, de az összeg kicsi, nem hiszem, hogy el tudod adni a követelésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!