Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tehetek panaszt ha a rossman...

Tehetek panaszt ha a rossman 18.49-kor már nem engedett be és ott röhögtek az alkalmazottak?

Figyelt kérdés

7ig vannak nyitva de 49-kor már zárva volt az ajto , az alkalmazottak pedig ott nevetgeltek beszélgettek. ..

Leesett a vercukrom, rosszul voltam és be akartam szaladni venni vmit enni és menni haza a buszra..

2016. febr. 11. 19:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Jol tetted. Sajnos tobb helyen csinaljak ezt hogy haromnegyedkor mar nem engednek be mert zarnak egeszkor...ez sem szabalyos
2016. márc. 19. 15:34
 22/22 anonim ***** válasza:
Azért azt megjegyezném ha ellenőr lettél volna és nincsenek nyitva a nyitvatartási időn belül akkor 3 millió forintra büntetnek az ellenőrök. Kötelesek nyitva tartani, a nyitvatartási időn belül, kivétel lehet természetesen ha leltár van, vagy egyéb indok de azt jelezni kell az ajtóra kiírva. Panaszt tehetsz a vásárlók könyvébe amit a jegyző ellenőriz, kötelesek válaszolni írásban ha jól tudom 7 napon belül.
2016. márc. 21. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!