SÜRGŐS! Ausztria vagy Magyarország, az alábbiak esetén? Lent 28/N
Budapesten dolgozom, egy ssc-ben, vidékről költöztem fel. Megélek, egy kis garzont bérelek, van hazautazási támogatás, edzési lehetőség,stb. Mégsem találom a helyem. Lettek ismerőseim, elvagyok, a munkám se nem motivál különösebben, se nem utálom. Most lenne egy lehetőség, egy barátnőm kint dolgozik Ausztriában, recepcióst keresnek. Itt még nem telt le a próbaidőm, tehát azonnal mehetnék Nagyon gyorsan kell döntenem.Angolul és németül tudok. Egyébként gazdasági (gazd.men.) diplomáztam anno, de soha nem dolgoztam a szakmában ( ezelőtt fuvarszervező voltam egy kis cégnél, vidéken).
Szívem szerint mennék. Többet kapnék mint itt, lenne szállásom, kajám, viszont nem csak a pénz..talán megtalálnám a helyem, és talán, bár nem szívesen mondom ezt, még időben elmennék Mo-ról.
Tudom, hogy nekem kell eldöntenem, de mi a véleményetek?
"Most lenne egy lehetőség ... recepcióst keresnek"
És az mennyire biztos, hogy ott fel is vennének? Lehet, meghirdetik az állást és nem Te kerülsz be? Vagy a barátnőd ajánlására azonnal kezdhetnél?
Ott milyenek a feltételek, mennyit keresnél?
Ez azért néhány kérdés, ami alapján érdemes tájékozódni.
Aztán még esetleg azt is meg lehetne tudakolni, az előző recepciós miért ment el?
Igen, azonnal felvennének.
fogalmam sincs, miért ment el az előző recepciós, de a barátnőm már egy éve kint van, mint szobalány, és szeret ott lenni.
Akkor menj. Még itthonról írsz? :D (3-as vagyok)
Még egy dolgon gondolkodj el, mielőtt kimész: ha valami miatt mégsem jön be, akkor van-e hova visszajönni? (nyilván ott fogsz tudni félretenni, de azért albérletet sem lehet egyik pillanatról a másikra találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!