Melyik munka lenne jobb? (lent)
Figyelt kérdés
16 éves vagyok 2 hónapja dolgozok tescoba(suli mellett)..de mar nagyon farasztó..van hogy 8 órákra beosztanak heti 3-4 szer..ráadásul még bunkón is beszélnek velem..masik munkara gondoltam..szorólapozásra..(Esetleg tapasztalatok?)630ft az órabér (tesco:812ft)és napi2-3 órát lehet vállalni..jó lenne meert könnyebben tudnam a suli mellett csinálni viszont kevesebb pénzt kapnék és nem bunkóznának velem(szerintem) mert fiatal vagyok és diák..szerintetek váltsak?16/L :)2016. febr. 10. 18:21
1/1 anonim válasza:
Attól, hogy fiatal vagy és diák, még bunkózhatnak veled, hisz a Tescoban is ezt teszik, nem?
Én maradnék a Tescoban, jobb a pénz. A szórólapozást esőben-fagyban is csinálni kell, én azt így télen nem vállalnám be. És tök lehangoló, mikor elmegy melletted a tömeg az utcán, és leszarják, hogy te szórólapozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!