Kinek kell fizetni a taxit hazafelé a munkáltatónak hajnali 1 órkor?
Figyelt kérdés
Éjjel 1-ig kelldolgoznom. Ez havi pár alkalom ,ezenkívül mindíg haza tudok jönni busszal. Autóm sajnos nincsen. Taxival kell hazajönnöm!
A munkáltatónak ilyenkor nem kötelessége fizetni a hazajutásoma,mivel ilyenkor nincsen busz. SZámlát nyilván kérek róla!
De ő sajnos nem fizeti!
Köszi előre is :)
2016. febr. 9. 22:54
1/13 anonim válasza:
Elég nagy baj az, hogy nem fizeti ki . Ellenben ha a dolgozója vidékről járna hozzá, 20-30 km távolságból, akkor azt a 30 ezer forintot sem sajnálná tőle havonta amibe a buszbérlet kerül .
2/13 A kérdező kommentje:
Szóval kötelessége lenne fizetni?
Erre van esetleg törvény?
2016. febr. 10. 07:19
3/13 anonim válasza:
Ha maszek akkor azt csinál amit akar, annyit fizet és azt támogat vagy nem támogat amit ő akar, emberség kérdése . Állami kézben lévő cég esetében elképzelhetetlennek tartom, hogy nem "gondoskodik" a dolgozójáról .
4/13 anonim válasza:
Nem kötelessège. Embersègèn múlik. Règebben dolgoztam egy grafikai cègnèl, nèha hajnal 1-2-ig volt melò, a főnök adott kajàt, de hazautat magamnak kellett megoldanom.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindegyikőtöknek!
Nem maszek cég csak csak mikor felvettek szó sem volt ilyen beosztású munkavégzésröl :(
Nyilván ezmiatt felmondani nem fogok, de akkor sem örülök neki :(
2016. febr. 10. 22:50
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi, nem vagyok "Töki"!
Másrészt ez nem opció!
2016. febr. 15. 22:57
9/13 anonim válasza:
Miért nem? Nincs biciklid? Számolj utána hogy mennyit spórolnál.
10/13 anonim válasza:
Mondjuk bringázni én sem bringáznék, beraknék egy kanapét és ott aludnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!