Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Te mibe tennéd a pénzed?

Te mibe tennéd a pénzed?

Figyelt kérdés
spórolt pénzed/ 3mill/alapok-kincstárjegy stb.

2016. febr. 9. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Befektetési alapba. Magasabb a hozama, mint a bankban, de kevésbé kockázatos, mint a tőzsde :-)
2016. febr. 9. 16:13
 2/7 A kérdező kommentje:
ott is minden esik---most
2016. febr. 9. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmibe, nagy manipulált átcseszés az egész, amivel csak az a réteg jár jól aki irányítja az egész folyamatot.
2016. febr. 9. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Hol? A befektetési alapban? Ott ugyan nem... Nekem olyanban volt a pénzem, ami az elmúlt 2 év alatt 6 %-ot kamatozott. (évi 3 %)
2016. febr. 9. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem ennel vmivel kevesebb van, es egy evig tudom csak nelkülözni. Kincstari takarekjegy pluszba tettem, evi 2,75% a kamat.
2016. febr. 9. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Bef alapból lejárat után hasonló összeget tettünk át ingatlanba (3,5 millió), sokkal nagyobb eredmények érhetők el vele fejlesztéssel.
2016. febr. 9. 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Bef alap lejáratkor hozamgaranciát adott 8-30% közöttre, 2 évre és tőkevédett is volt.

Lejáratkor már csak ezeket a 2%-3%os akciós kamatokat lehetett elérni. Többek között ezért is fordultunk az ingatlan irányába, amelyik piac azóta eléggé be is indult, illetve mostanában jönnek ki pályázatok amivel az értéke így többszörözhető is.

2016. febr. 9. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!