Hogyan mondjak fel gyorsan és kíméletesen próbaidő alatt? A csoportvezetőnél vagy a HR-esnél kell csak jeleznem? Már aznap leléphetek?
Nem értem, miért akarod kerülni a konfrontációt: egyszerűen oda kell menni, és higgadtan, normálisan megmondani, hogy nem erről volt szó: "A hely nem hozza az ígért dolgokat,"
Még az is lehet, hogy megváltoznak a dolgok, ha látják, hogy nem egy "palimadár"-ral van dolguk (bocs).
Csak csendben és halkan kérdezem: ki álljon ki Érted, ha nem Te saját magad? Nem kell asztalt borogatni, stb. csak normálisan elmondani, hogy nem erről volt szó, ha a dolgok nem változnak, felmondasz. ha erre azt mondják, hogy nem változnak, jó, mondjál fel, akkor még mindig felmondhatsz, de legalább megpróbáltad.
Köszi mindenkinek a tanácsokat.
Az a helyzet, hogy a munka és a munkatársak is olyanok, hogy tudom, nem változik semmi majd a jövőben sem, ha szóvá teszem, inkább még kevésbé fognak hozzám szólni. Elég alkalmazkodó ember vagyok, de ebbe a környezetbe egyszerűen nem tudok beilleszkedni. A HR-essel már beszéltem erről, mint új belépő. Azt mondta, korábban is voltak már gondok emiatt a csapattal. Ha egy kb ismeretlennek ezt elmondja, ott tényleg gond lehet. Tudom, hogy az elődöm is csak kb 2 hétig bírta. Nem próbálok megváltoztatni semmit. Majd rájönnek, hogy ha senki nem marad meg, elrontják a dolgaikat.
BP-n keresek munkát, szóval biztos, hogy találok sokkal jobbat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!