Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan működik a Vatera ez...

Hogyan működik a Vatera ez estben?

Figyelt kérdés
"Megrendeltem" egy elektromos cigit személyes átvétellel. Meg is kaptam az e-mailt, ilyenkor várjam hogy felhívjon az eladó vagy nekem kell hívnom? Esetleg e-mailben egyeztessünk? Ha igen akkor milyen e-mailre írjak neki?

2016. febr. 7. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:

te vetted, te keresed... már ha meg akarod venni.

Ha boltba veszed, akkor is te mész el a boltba és nem a bolt jön hozzád!

2016. febr. 7. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a vevőnek illik keresni az eladót. Lehet e-mail vagy telefon is. A kapott levélben benne van az elérhetősége az eladónak.
2016. febr. 7. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:

A Vatera által küldött értesítőben benne van az eladó email címe is - ezen jelentkezhetsz : xy vagyok, ezt és ezt vettem, érdeklődnék, mikor és hol tudom átvenni?

De van, amikor automatikus értesítő jön az eladótól - attól függ, céges vagy sem.

Mivel vasárnap van (üzletek ilyenkor nincsenek nyitva), nem biztos, hogy rögtön válaszol is - lehet, hogy csak holnap.

2016. febr. 7. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Utsó mindent elmondott, fene a bűrkéjét...
2016. febr. 7. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:

# Miguel :D :D

Azért nem mindent... azt még hozzátenném, hogy vasárnap lévén nem zavarnám az eladót telefonon... :-)

Bár a múltkor megvett tőlem valaki valamit egyik vasárnap, írtam neki emailt, hogy akár jöhet is érte, s jött is! Ő is örült, hogy vasárnap lezavarhatta a dolgot - meg én is, mert pénz állt a házhoz :D

2016. febr. 7. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!