Vaterán 1 forintot adtam egy termékért. Hogy működik ha megnyerem?
"Mi ebben a jó az eladónak?"
Semmi. Vállalta a kockázatot mikor meghirdette 1 Ft-ról.
Rebesgetik, vannak akik több felhasználói fiókkal is vannak regisztrálva, és egyszerűen rálicitálnak valamelyik nevükkel.
Ettől eltekintve, a kerekítés szabályai miatt, legfeljebb a postaköltséget kell kifizetned.
Az benne a jó hogy az 1 Ft-os aukciókat sokan megnézik,és nem kell termékfeltöltési díjat fizetnie az eladónak.
A rossz hogy áron alul is elmehet.De sajnos tényleg vannak akik képesek valami kamu profillal a sajátjukra licitálni,de vannak normálisak is.
Én sok cumót "vettem" így. Van egy bizonyos összeg, amit hajlandó vagyok fizetni x termékért.
Ha ezt túllépik, akkor nem licitálok többet.
Általában a lányaimnak veszek így ruhákat.
Nem rég vettem 1 Ft-ért egy járókát. Jó állapotban volt. Tovább adtam 6ezerért. :)
A kisebbik lányomnak nem jött be a "bezártság". Én meg kerestem rajta, nem is kicsit.
Az eladó felrakta 1 Ft-.ért, mert költözés miatt azonnal szabadulni akart tőle.
Ráadásul messzire se kellett mennem érte.
Mi jó az eladónak ebben? fogalmam sincs, nem is érdekel.
Ha így tette fel az aukciós oldalra az eladni kívánt cumóit, azaz ő dolga. Én meg élek a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!