Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha a munkaügyi központ kiközve...

Ha a munkaügyi központ kiközvetít egy céghez és nem hívnak be, de kellene az kitöltött űrlap, mi a teendő,?

Figyelt kérdés

A munkaügyi kp. kiközvetített egy céghez, és elküldtem nekik az önéletrajzomat e-mailen. Így kellett jelentkezni, mert nem volt utca házszám stb. megadva.

Mellesleg ennek a cégnek nincsen nyoma a városban ahol lakom. Van egy űrlap, amit szintén kaptam, amin olyan lehetőségek vannak, hogy ők nem alkalmaznak, vagy én nem fogadom el az állást. Ha nem küldöm vissza a kitöltött űrlapot határidőre a munkaügyi kp-ba, törölnek a nyilvántartásból. Ezt meg is írtam a jelentkezésben.

Nos, jelentkeztem, de napok óta semmi válasz. Lejár a határidő 3 nap múlva. Mit csináljak?

Amire gondolok, az, hogy nem vagyok alkalmas arra a munkakörre, mert a végzettségem nem felel meg a követelményeknek. Mégis kaptam kiközvetítést.

2016. febr. 3. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Írsz megint vagy telefonálsz .
2016. febr. 3. 23:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkor még ma hívd fel a Munkaügyi központot, kérd az ügyintéződet (már ha még mindig így működik, hogy 1 konkrét személyhez tartozol) és mondd el nekik azt, amit itt leírtál nekünk.
2016. febr. 4. 08:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen jelezz feléjük, akár telefonon is. Ha nem jelzed, hogy gond van, törölnek az álláskeresők nyilvántartásából. A lapon rajta van az ügyintéző neve, akit kereshetsz és alatta egy telefonszám is (bal felső sarok).
2016. febr. 4. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket, mentek a zöld kezek. Kaptam választ, az állás betelt.

Bár én is telefonáltam volna a munkaügyi kp-ba.

Köszönöm még egyszer.

2016. febr. 4. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!