Ha a munkaügyi központ kiközvetít egy céghez és nem hívnak be, de kellene az kitöltött űrlap, mi a teendő,?
A munkaügyi kp. kiközvetített egy céghez, és elküldtem nekik az önéletrajzomat e-mailen. Így kellett jelentkezni, mert nem volt utca házszám stb. megadva.
Mellesleg ennek a cégnek nincsen nyoma a városban ahol lakom. Van egy űrlap, amit szintén kaptam, amin olyan lehetőségek vannak, hogy ők nem alkalmaznak, vagy én nem fogadom el az állást. Ha nem küldöm vissza a kitöltött űrlapot határidőre a munkaügyi kp-ba, törölnek a nyilvántartásból. Ezt meg is írtam a jelentkezésben.
Nos, jelentkeztem, de napok óta semmi válasz. Lejár a határidő 3 nap múlva. Mit csináljak?
Amire gondolok, az, hogy nem vagyok alkalmas arra a munkakörre, mert a végzettségem nem felel meg a követelményeknek. Mégis kaptam kiközvetítést.
Köszönöm a kommenteket, mentek a zöld kezek. Kaptam választ, az állás betelt.
Bár én is telefonáltam volna a munkaügyi kp-ba.
Köszönöm még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!