Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Teszveszes termékeidet miben...

Teszveszes termékeidet miben adod fel? Dobozban vagy? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Új vagyok teszveszen és nemtudom miben kell/lehet egyszerűbben talán olcsóbban is feladni a ruhákat? Dobozban de azt honnan szerzitek vagy van valami papir zacskó féleség és azt hol tudom beszerezni mennyiért? Valaki segítsen mert nem értem:( Illetve abban is légyszi hogy működik egy feladás:)Bocsi de még sosem csináltam ilyet..
2010. márc. 29. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Papírboltból, papírzacskót, postáról nyomtatványt a feladáshoz. Ha levélként, akkor ajánlottcédula. Ráírod a címet, feladót, és a postásnak fizetsz feladási dijat.

A vevőtől az utalást előre kéred. Ehhez bankszámlaszám kell.

2010. márc. 29. 12:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) És ilyen papírokat mennyiért tudok venni? Illetve mind a kettőből többet is lehet egyszerre a postán/papírboltban?
2010. márc. 29. 13:10
 3/3 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb, ha papírboltban veszel háztartási csomagolópapírt (általában ívben árulják), az eladott cuccot beteszed még + 1 nejlon zacsiba és a papírba becsomagolod. Én szoktam A4-es borítékba is postázni (kb. 20-25 Ft 1db). Dobozt csak akkor érdemes használni,ha indokolt (pl.:cipő postázása), mert a súlya jelentősen növelheti a postaköltséget. Nem tudom, hogy mennyire olvastad át a felhasználói feltételeket, de fontos tudni, hogy tilos felszámolni a vevőnek csomagolási költséget, ezt bele kell kalkulálnod a terméked kikiáltási árába! Postázni ajánlott levélként érdemes, ehhez ki kell töltened egy ajánlott szelvényt a postán. Jó, ha van otthon mérleged, mert csak így tudsz pontos postaköltséget megadni.
2010. márc. 29. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!