Zali17 kérdése:
Visszautasíthatja egy cég a rendelés végbevitelét annak leadása után napokkal?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy pár cipőt néhány napja online, azonban ma kaptam egy e-mailt miszerint készlethiány miatt soha sem fogják elküldeni nekem őket. Miután ők nem válaszolnak a kérdésemre, itt tettem fel. Egyébként egy nagyobb magyar ruházati végről van szó.2016. febr. 1. 18:47
1/4 anonim válasza:
igen, van erre lehetősége a cégnek.
2/4 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Ha egyszer NINCS már az a cipő, akkor mégis mit tehetne a cég, mint hogy visszautasítja?
3/4 A kérdező kommentje:
A cég a rendelés után három nappal a folyamat után utasította vissza a rendelést, magyarul három nappal azután, hogy elérhetőként tüntették fel a terméket és "szerződést kötöttek" a termék megvételével kapcsolatban. De ez már nem is releváns, hiszen mint az ön előtt kommentelő leírta, joguk van ehhez.
2016. febr. 1. 19:24
4/4 anonim válasza:
nem kötöttek szerződést, csak szándéknyilatkozat volt... teljesen jogszerűen jártak el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!