Feltölthetem a PayPal számlámat valahogy ha semmiféle bankkal nem állok kapcsolatban?
Kb. 3 éve rendszeresen fizettem be így pénzt és mindig megjött. Akkor még kb. 3 nap volt az átfutási idő, lehet, hogy most kevesebb.
Csak azért nem nyitottam akkor én még számlát, mert jóval 18 év alatt voltam és problémás volt.
Aztán ajánlották nekem, hogy nyissak számlát, mert egyszerűbb a PayPal-ozás nekem (meg nyilván nekik sem kell azt a sok karaktert begépelni).
Úgyhogy ha teheted, neked is ajánlom a számlát. ;)
Én azért nem szeretnék számlát nyitni mert mi készpénzben kapjuk a pénzünket mindenhonnan és úgy is fizetünk vásárlásoknál, online is utánvéttel. Számlavezetési díjat meg fizetni kell ugye és sok helyre pedig alapból a ntáshoz kérik a havi x összeg érkezését mi meg tényleg csak erre az egyetlen célra használnánk, nomeg nem bízom a bankokban :DD
Tehát rárakni a pénzt aztán elutalni róla, ott tartunk, ahol a part szakad, inkább bebattyogunk az UniCreditbe ha néhanapján eBayezünk :D de köszönöm az infot, hasznos volt mert így már ezek szerint biztos hogy úgy is lehet. Köszi tényleg. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!