A tesz-veszen és a vaterán egyre több a csaló?
Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban olvasom, hogy mennyi gond is van a két licitálós lappal. Vannak akik kínálnak aztán csak kamu az egész és vannak akik nem adják oda az árut. A kisember meg szalad a pénze után.2010. márc. 28. 20:52
1/3 anonim válasza:
Én még ezt egyszer sem tapasztaltam, pedig elég nagy a "forgalmam".
3/3 anonim válasza:
Én sajnos tapasztaltam nem is egyszer. 1x egy cumit vettem ami nem érkezett meg (elsőbbségivel küldte állítólag) mivel a csaj azt mondta feladta semlegeset adtam nem is negát, de fel hívott, hogy milyen szemét vagyok, hogy mertem stb. Aztán volt olyan, hogy én voltam az eladó egy baba ágynemű szettet ütött le a csaj kért haladékot, adtam aztán megint kért, megint adtam több mint egy hónapot vártam, e-mailekre nem válaszolt, telefont nem vette fel. Negát adtam neki, mire írt, hogy vonjam vissza kifizeti csak nincs otthon net, könyvtárból ír, utalni nem tud de elküldi postai csekken a pénzt, na azóta is küldi....:S (szóval van egy eladó vadi új kisfiús ágynemű szettem ha kell vkinek:)) Most meg licitált nálam megint egy csomó dologra én pedig kitöröltem a licitjeit, hiszem azt sem fizette ki amit már megnyert, ráadásul tele van negával, hát én ilyennel nem üzletelek még 1x. De úgy látszik ez az indok nem volt megfelelő a tesz-nek mert lekorlátozták a felhasználói fiókom mondván nem indokoltam meg a licit törlést... Erről ennyit, ezek után teszek rájuk, inkább megyek a Vaterára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!