Mit csinaljunk a hatalmas hazzal falun, amit orokoltunk?
Figyelt kérdés
A menyasszonyom orokolt egy hatalmas hazat falun, mi a kozeli varosban lakunk es dolgozunk is. Eladni kb eselytelen, mert ekkora haz a szoi idokbol senkinek nem kell, meg kb 3M adnanak erte, azzal meg nem megyunk semmire. Akkor inkabb kezdenenk vele valamit, a kert viszont nem olyan nagy 900 nm. Olyan dolog kene, ami nem koti le teljesen az idonket, reven dolgozunk. Milyen otletek vannak? Arra gondoltam, hogy kiadni melosoknak, vagy vadaszoknak. Csak az udvart kene lebetonozni. Akarhogy is lelakjak, kolteni nem fogunkra az biztos.2016. jan. 28. 11:03
1/6 anonim válasza:
Én eladnám a 3 millióért, azt kész.
Milyen melós venné ki?
2/6 Koplárovics Béci válasza:
Nem csak hogy milyen? Mennyiért? És annyiért kiadva, mennyi idő alatt jönne be az a 3 millió? És adózni is kellene a kiadás után. Ha kiadod, a felmerülő hibákat neked kell megoldani, tehát kell rá költeni. Add el... Vagy ha teheted költözz oda (de akkor tényleg kell rá költeni).
3/6 anonim válasza:
ha 3 millióért vennék csak meg, akkor bagóért tudnátok kiadni. Szépen el kell adni és kész.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy ennyiert el tudjuk adni, hanem kb ennyiert. Lehet 8 evig is piacon kene, hogy legyen.
2016. jan. 28. 13:05
5/6 anonim válasza:
Hol van helyileg?
Teszel fel pár képet?
(900m2-ert lebetonozni??? 4,5-5m Ft+ munkadíj )
6/6 anonim válasza:
Milyen közel van a városhoz? Én odaköltöznék, és onnan járnék be dolgozni. Tudom,, hogy most még nem érzed szükségét, de hidd el, néhány év múlva sokért nem adnád, ha lenne hova visszahúzódni a nyüzsiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!