Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Saját vállalkozásom van 15 éve(élelmiszer bolt egy kis faluban). Nem voltak soha gondjaink, esetleg nehezebb időszakok.

Ekromlott a villanyóra kb egy éve, én erről nem tudtam, és rendszeresen fizettem a számlákat. Egyszer csak jöttek lecserélni, mondván hogy meghibásodott. ..jó rendben.. És most kiszámláztak egy 1millió 800ezres számlát. Bementem megreklamálni ezt az összeget, aztán utána levélben is. De nem fogadták el, azt mondták hogy esetleg részletre fizethetem más lehetőségem nincs.

Kicsit sokkolt ez az egész mert azért ez nem kis összeg, főleg úgy hogy részben az ő hibájuk is. Reméltem hogy legalább egy töredékét elengedik.

Kérdésem az hogy szerintetek mit lehet tenni? Vagy egyáltalán lehet e valamit lépni? (8 napom van választ adni hogy részletben szeretném e fizetni vagy egyben.)

2016. jan. 25. 12:28
 1/1 A kérdező kommentje:
*elromlott
2016. jan. 25. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!