Ti mennyi pénzt tudtok félre tenni?
Figyelt kérdés
25 éves leányzó vagyok, elhatároztam, hogy gyüjtőgetni fogok pénzt havi70-80ezer forintot félre teszek.
Van egy kisfiam, 160 bol élünk nagyon nehéz.
Párom keres 110ezer forintot plusz a 50ezer a többi is.
2016. jan. 16. 16:21
1/5 anonim válasza:
Attól függ van-e hiteletek vagy sem? Ha nincs, akkor félrelehet tenni havi 70et.
Ha nincs az nagyon jó, mert vidéken 3millióért is kapni házat, felesleges hitelbe menni.
2/5 anonim válasza:
De hogy akarsz ennyit félretenni, ha a 160-ból is nehezen jöttök ki?
3/5 anonim válasza:
Add intézetbe a gyereket. Több pénzed lesz.
4/5 anonim válasza:
Magyarul 80-90 ezerből akartok megélni hárman? Még egyedül se könnyű ennyiből, de hárman kb lehetetlen. Miért akarsz ilyen irreálisan sokat félretenni?
5/5 anonim válasza:
A kérdés értelmetlen, mert teljesen mindegy, hogy mennyi pénzt tudok félretenni, ha teljesen másak a körülmények.
Én egyedülálló vagyok, többet keresek mint ti ketten, és többet is tudok spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!