Miért nem szeretik az emberek a postai utánvételt?
Mert ostobaság egy ismeretlenben megbízni, és bevállalni helyette előre a postaköltséget.
Azonkívül drága is.
Ezt gondolom az eladókra értetted...
Utánvét kizárt!
Én eladóként nem fogok csomagokat küldeni a vakvilágba, hogy aztán esetleg duplán fizessem a postaköltséget a semmiért!
Vannak komolytalan emberek, akik rendelnek valamit, aztán mégsem kell(ene) nekik.
Az utánvétet egyfajta menekülési lehetőségnek gondolják, pedig nem az.
Múltkor egy ködlámpát adtam volna el. A hapsi ragaszkodott az utánvéthez, mondván át akarom vágni, ha előre utal.
Azt hiszi a nyomorult, hogy rá vagyok szorulva a vacak 2000 ft-jára. :-)
Mert fölöslegesen drága és a legtöbb esetben az eladó úgy is át tudja vágni a vásárlót, ha akarja valami silány termékkel. Meg elég lassú az átfutás (én jelenleg 8. napja várom a pénzem). Továbbá nem elég elmenni a postára, még a pénzzel is várjam a postást egy hétig, vagy a rosseb tudja mikor jön.
Ha egy párezres tételnél ajánlja föl egy vevő, hogy utánvéttel venné meg, akkor azt szoktam neki felelni, hogy ügyesen be tudok csomagolni egy téglát is... De azért olyan 20 ezer fölötti tételnél ha nem vaterás vásárlás akkor nem várom el, hogy vakon megbízzon, ilyenkor néha feladom utánvéttel is, miután elfogadja, hogy elég drága lesz a postaköltség. Egyébként az emberek jelentős része azt hiszi, hogy egy 500-asért akármit elvisz a posta másnapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!