Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik az emberek...

Miért nem szeretik az emberek a postai utánvételt?

Figyelt kérdés
2016. jan. 24. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert 3000ft
2016. jan. 24. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
mert ha nem veszik át akkor neked kell kifzetned
2016. jan. 24. 13:39
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

Mert ostobaság egy ismeretlenben megbízni, és bevállalni helyette előre a postaköltséget.

Azonkívül drága is.

2016. jan. 24. 13:47
 4/8 anonim válasza:
80%
Mert drága.
2016. jan. 24. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

Ezt gondolom az eladókra értetted...

Utánvét kizárt!

Én eladóként nem fogok csomagokat küldeni a vakvilágba, hogy aztán esetleg duplán fizessem a postaköltséget a semmiért!

Vannak komolytalan emberek, akik rendelnek valamit, aztán mégsem kell(ene) nekik.

Az utánvétet egyfajta menekülési lehetőségnek gondolják, pedig nem az.

Múltkor egy ködlámpát adtam volna el. A hapsi ragaszkodott az utánvéthez, mondván át akarom vágni, ha előre utal.

Azt hiszi a nyomorult, hogy rá vagyok szorulva a vacak 2000 ft-jára. :-)

2016. jan. 24. 16:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Az előre utalás meg a vevő szempontjából hülyeség,hisz hogy bízhatna meg a vevő egy vadidegenbe,aki nem is biztos,hogy elküldi a megrendelt árut.
2016. jan. 24. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 ezért vannak az eBay, Vatera és hasonló oldalakon visszajelzések az eladóról
2016. jan. 24. 21:02
 8/8 anonim válasza:

Mert fölöslegesen drága és a legtöbb esetben az eladó úgy is át tudja vágni a vásárlót, ha akarja valami silány termékkel. Meg elég lassú az átfutás (én jelenleg 8. napja várom a pénzem). Továbbá nem elég elmenni a postára, még a pénzzel is várjam a postást egy hétig, vagy a rosseb tudja mikor jön.

Ha egy párezres tételnél ajánlja föl egy vevő, hogy utánvéttel venné meg, akkor azt szoktam neki felelni, hogy ügyesen be tudok csomagolni egy téglát is... De azért olyan 20 ezer fölötti tételnél ha nem vaterás vásárlás akkor nem várom el, hogy vakon megbízzon, ilyenkor néha feladom utánvéttel is, miután elfogadja, hogy elég drága lesz a postaköltség. Egyébként az emberek jelentős része azt hiszi, hogy egy 500-asért akármit elvisz a posta másnapra.

2016. jan. 26. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!