Segít nekem valaki tippmixelni?
Figyelt kérdés
Most lettem szakközepes és elég sokan tippmixelnek az osztályomban. Én nem értek annyira hozzá sose voltam az a sport mániás, de az ő tippjeikkel már egypárszor nyertem és, hogy ne az legyen hogy kihasználom őket és általuk lesz pénzem azt szeretném kérni hogy egy jó tippmixes időnként adjon egy pár tippet amit megmutatok nekik és majd megmondják jók e vagy nem, hogy legalább ennyival hozzájáruljak. (Privátban küldj üzit)2016. jan. 21. 15:14
1/2 anonim válasza:
Női vízilabdában az Eb-n a magyar csapat fog nyerni a döntőben a hollandok ellen. Nagyon egyben vannak a lányok, és 2-szer nem lépnek ugyanabba a gödörbe. Tedd meg nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!