Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay-nél miért változik az...

Ebay-nél miért változik az ár? (többi lent)

Figyelt kérdés

Miért van az (pl: leginkább ruhánál), hogy teljesen megváltozik az ár ha méretet meg színt választok. Pl: 600-ról 4000-re vált...

Pedig ugyanaz a termék, csak kiválasztom a méretet meg a színt...

2016. jan. 20. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:

mert ahogy terméket választasz, annak eltérhet az ára.

pl a 2gb-os sd kártyára ír mondjuk 1000ft-ot, aztán kiválasztod a 32gb-ost, arra nem írhat ugyan annyit.

megvan adva, hogy ha ezt vagy azt választod akkor úgy változik az ár.

de most komolyan ez a legnagyobb gondod?

2016. jan. 20. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:

mert ezt állította be az eladó, mikor feltöltötte a terméket.

Elhiheted, hogy nem pont téged szivat az oldal direkt.

2016. jan. 20. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem, képzeld nem ez a legnagyobb gondom... De gondoltam megkérdezhetem, mivel ez az oldal arra van.

Azt sejtettem hogy a 2 gb-os nem ugyanannyi mint a 32 gb-os.

Én most arról beszélek hogy mondjuk találok egy pulcsit,az ára mondjuk 1000 Ft, beállítom a méretet és már felugrik 4000 Ft-ra.

2016. jan. 20. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Sok eladó csinálja ezt, kirakja a ruha képét 200-5000-ig megjelölt árban, a lista végére betesz egy hajgumit 200-ért, így a keresés elejére kerül és többen megnézik.

Jobb esetben mondjuk az XS-es vagy a hupikék ruhát adja olcsón, a többit drágán. Ne ezektől vásárolj, nem ők a legolcsóbbak - kivéve ha XS-es hupikék kell. :-)

2016. jan. 20. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert így adta meg az eladó. Pl van pár eladó ruhája ami 4000 ft, de ha berak mellé egy 100 ft-os zoknit akkor a listában már elöl mutatja a termékeit, arra kattintanak a legtöbben, több vásárlója lesz... pedig máshol megtalálod a 4000 ft-os cuccokat olcsóbban is ha keresgélsz.
2016. jan. 20. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!