Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van fél millió forintod....

Van fél millió forintod. Lenne ötleted hogy milyen dologba kezdj bele? Hogy egy kis pénzt tudj csinálni? Az kizárva hogy kamatoztatod!

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy akik olyan dolgon törik a fejüket hogy jó lenne belevágni ebbe vagy abba van konkrét határozott elképzelésed? Mennyi pénz kellene hozzá? Hogy érzed tudnál olyan dolgot csinálni amire lenne kereslet érdeklődés? Nem arra gondolok hogy ez lenne a fő profilod, persze nem lenne rosz de munka mellett fizetéskiegészítésként kellene valami. Kort nemet írjatok! Ha esetleg leírnátok hogy milyen területen kezdenétek miben gondolkoztok?
2016. jan. 19. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Épitőipar, de kicsiben max 5 fö!
2016. jan. 19. 23:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Múlt héten nyitottam ennyiből iskolabüfét. Főállású vállalkozót is eltartana az eredményessége, de csak az egyik tevékenységem ez. Ebből adódóan az árakat alacsonyan tudom tartani, ami egyenlőre túlkereslethez vezetett.
2016. jan. 20. 02:48
 3/3 anonim ***** válasza:
88%
van fél millám, ötletem is megvan, csak kevés hozzá a fél milla.
2016. jan. 20. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!