Rendelt már valaki az Allegro weboldalról? És ha igen, mennyi idő alatt jött meg a csomag?
Az Allegro a Vatera tulajdonosa...
Belinkelhetnéd a terméket, mert lehet, hogy nem is Lengyelország az áru helye.
Először is, köszönöm a válaszaitokat! :)
2# válaszoló: Tehát... igazából írtak már az óta kétszer is:az első levélben arról hogy ugye elment a rendelés meg ilyenek, a másodikban pedig, hogy 5 munkanapon belül megjön. Na igen... Ennek már több mint egy hete, és még mindig nincs itt a csomagom. Lehet, hogy valami keveredés történt, de lassacskán (max. 5 nap múlva) már az én tulajdonomban kéne legyenek a tokok, és az igazi problémát az okozza, hogy erre a telefonra máshol nem lehet tokot kapni, nekem meg szükségem lenne rá.
1# válaszolónak link:
:)
Indianhouse-tól rendeltem curryport, mangóport, két doboz indiai édességet, mango&lime és red chilli pickle pácot.
Október 10-14 közötti kiszállítást ígértek. Mivel 14-én nem érkezett meg a rendelésem, ezért megnéztem a rendszerben és azt láttam: “Későbbi szállítás, hamarosan új szállítási időpontról tájékoztatunk.“ Tájékoztatás nem jött, ezért küldtem a cégnek egy üzenetet, rákérdeztem, hogy mikor küldik a csomagot. (Angolul kérdeztem, mivel egy lengyelországi cégről van szó.) Azonnal jött magyarul a válasz: “Köszönjük az üzenetet, amint lehetséges, válaszolunk”. Aztán megint se kép se hang. Sem a rendszerben nem jelent meg új szállítási időpont, sem pedig e-mailt nem kaptam. Persze elnézést sem kértek a késedelmes küldés miatt.
Végül 18-án kaptam egy tájékoztatót Packetától, hogy még aznap kapom a csomagot, persze ez sem volt igaz. Végül október 22-én tudtam azt átvenni.
A két pácot és a két port még nem próbáltam. A két indiai édesség ehetetlen (bár a lejáratuk rendben van), ment a kukába. Bevallom egyik termék sem bizalomgerjesztő. Az üvegek mocskosak, a két édességes doboz is igen megviselt állapotban volt.
Szóval Allegro-t kipróbáltam (6.5 ezer forintos tanulópénz volt). Soha többet nem rendelek tőlük.
Sokat szidják a Temu-t, de az ő csomagjaikat mindig rendben, időben megkaptam és rendben volt a tájékoztatás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!