Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki az Allegro...

Rendelt már valaki az Allegro weboldalról? És ha igen, mennyi idő alatt jött meg a csomag?

Figyelt kérdés
Kb egy-másfél hete rendeltem pár telefontokot erről a lengyel weboldalról. Nem utalással fizetek, hanem utánvéttel. Értem én, hogy Lengyelországból jön meg minden, de még mennyi ideig kell körülbelül várnom? Hallottam már olyat, hogy Németországból (ami kb Lengyelország mellett van) egy hónap volt mire megjött, de szerintetek most is ennyit kell még várnom?

2016. jan. 9. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Az Allegro a Vatera tulajdonosa...

Belinkelhetnéd a terméket, mert lehet, hogy nem is Lengyelország az áru helye.

2016. jan. 9. 19:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Az Allegro kifejezetten lengyelek játszótere, a eladók többsége nem vállal külföldre küldést, utánvétellel fizetést külföldről meg szerintem senki. Mielőtt bármit rendelsz, vedd fel a kapcsolatot az eladóval és tisztázd a részleteket. Ha nem válaszol vagy maszatol, akkor inkább hagyd a francba, mert hiába fogsz várni az árura. Ha külföldről rendelsz akkor leginkább ebay, én Németországból vásároltam, minden flottul ment, persze olcsó biszbaszokat kis tételben nem éri meg venni a jóval magasabb postai ktg miatt.
2016. jan. 10. 10:55
 3/9 A kérdező kommentje:

Először is, köszönöm a válaszaitokat! :)

2# válaszoló: Tehát... igazából írtak már az óta kétszer is:az első levélben arról hogy ugye elment a rendelés meg ilyenek, a másodikban pedig, hogy 5 munkanapon belül megjön. Na igen... Ennek már több mint egy hete, és még mindig nincs itt a csomagom. Lehet, hogy valami keveredés történt, de lassacskán (max. 5 nap múlva) már az én tulajdonomban kéne legyenek a tokok, és az igazi problémát az okozza, hogy erre a telefonra máshol nem lehet tokot kapni, nekem meg szükségem lenne rá.

1# válaszolónak link:

[link]

:)

2016. jan. 11. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha viszont elküldte, akkor már kell hogy legyen küldeményazonosítója is a csomagnak, amivel le tudod csekkolni a státuszát, útvonalát a posta vagy a futárszolgálat weboldalán. Ezt általában meg is szokták adni az értesítő emailben.
2016. jan. 11. 19:28
 5/9 anonim válasza:
Okt.12.-én rendeltem okt.17.-én meg érkezet a rendelésem.Folyamatosan tályékoztatást kapttam az Allegro tol és a DPD töl is a csomag státuszárol.Annak ellenére hogy ingyenes szállitás voltt a "határtol"a DPD szokásos szállitási dijat számolt +utánvételi dij.Ugy gondolom elég korektek és gyorsak volttak.Én elégedet vagyok velük.
okt. 18. 09:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Indianhouse-tól rendeltem curryport, mangóport, két doboz indiai édességet, mango&lime és red chilli pickle pácot.

Október 10-14 közötti kiszállítást ígértek. Mivel 14-én nem érkezett meg a rendelésem, ezért megnéztem a rendszerben és azt láttam: “Későbbi szállítás, hamarosan új szállítási időpontról tájékoztatunk.“ Tájékoztatás nem jött, ezért küldtem a cégnek egy üzenetet, rákérdeztem, hogy mikor küldik a csomagot. (Angolul kérdeztem, mivel egy lengyelországi cégről van szó.) Azonnal jött magyarul a válasz: “Köszönjük az üzenetet, amint lehetséges, válaszolunk”. Aztán megint se kép se hang. Sem a rendszerben nem jelent meg új szállítási időpont, sem pedig e-mailt nem kaptam. Persze elnézést sem kértek a késedelmes küldés miatt.

Végül 18-án kaptam egy tájékoztatót Packetától, hogy még aznap kapom a csomagot, persze ez sem volt igaz. Végül október 22-én tudtam azt átvenni.

A két pácot és a két port még nem próbáltam. A két indiai édesség ehetetlen (bár a lejáratuk rendben van), ment a kukába. Bevallom egyik termék sem bizalomgerjesztő. Az üvegek mocskosak, a két édességes doboz is igen megviselt állapotban volt.

Szóval Allegro-t kipróbáltam (6.5 ezer forintos tanulópénz volt). Soha többet nem rendelek tőlük.

Sokat szidják a Temu-t, de az ő csomagjaikat mindig rendben, időben megkaptam és rendben volt a tájékoztatás is.

okt. 22. 13:21
 7/9 Kimera03 válasza:
Októbet 10.én rendeltem tokot és fóliát samsung s23u-ra. 22.-én megjött. A két tokból csak egy volt a telóhoz megfelelő, az üvegfóliából 2-t rendeltem. Nyilván az sem méret. 28.-án visszaküldtem őket, azóta nyitva a vita, húzzák-halasszák a dolgot, de megoldás az nincs. Soha többet nem rendelek onnan.
nov. 5. 22:32
 8/9 anonim válasza:
Napok óta nem kapok ezektől se kapcsolattartási se smart aktiválási sms-t, a buta üf. állandóan azt ismételgeti hogy írjam be helyesen a számomat. :W Vicc ez a cég.
tegnapelőtt 09:05
 9/9 anonim válasza:
A lengyelek átvernek. Mindig meg kell nézni a bolt google maps értékeléseit. Lehet meg fogsz lepődni mennyi a valódi allegrós panasz. Az allegro meg partner az átverésekben. Kb lengyel piacos mentalitás még mindig. Nem egyezik a polák mentalitással fair play meg hogy a vevő elégedett legyen. Lehet szerencséd lesz, főleg,ha nem szólsz, nem kérdezel. Ha visszaküldenél valamit, tutti valami problémát találnak, belekötnek, hogy ne kelljen visszaadni a pénzt. Azért az allegrónal a sok beetetés meg kupon, meg vásárlóvédelmi spéci rendszer annyira hirdetve, mert pont az nincs.
tegnap 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!