Használt bugyit mennyiért lehet eladni?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm kért tőlem, és ő mondta hogy szokott venni is. Mások is vannak akik megvennék??
Mennyi pénzt ne szégyelljek tőle elkérni?
20 éves, vékony, sportos lány vagyok.
2016. jan. 9. 16:30
11/16 anonim válasza:
#9: „...van akinek ez a fetishe nincs ezzel baj.”
Nincs a francokat. Ez nem fétis hanem perverzió amit kezeltetni kell.
12/16 anonim válasza:
én 4000-ért szoktam eladni őket. Viszont ismerősnek ne adj el ilyet, visszaélhet vele
13/16 anonim válasza:
Jelenleg 5 ezer+a csomagautomata költsége, de általában bejáratott vevők és eladók vannak, ez nem Japán... Ennél többet csak akkor lehet elkérni ha van valamilyen extra kívánság is.
14/16 anonim válasza:
Én is szeretem szagolgatni, és nem ártok ezzel senkinek. Miért lenne beteg, és miért kellene kezeltetni?
15/16 anonim válasza:
Hol áruljátok ezeket? Hol lehet ilyen férfiakat találni?
16/16 anonim válasza:
Én 3500 ért szoktam , plusz ha van extra kívánsága akkor megbeszeljük mennyi. Meg a csomagautomata ára.
Amíg valaki ezt otthon csinálja és nem társaságban , nem kényszeríti másra addig szerintem nincs vele baj. Mindenki másra izgul. Ennyi erővel az is lehetne degenerált aki az anált szereti vagy az orált hiszem minek minden létező lyukat betömni (?) A biológiánk szerint a f@sz csak egy helyre kell hogy menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!