Használt bugyit mennyiért lehet eladni?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm kért tőlem, és ő mondta hogy szokott venni is. Mások is vannak akik megvennék??
Mennyi pénzt ne szégyelljek tőle elkérni?
20 éves, vékony, sportos lány vagyok.
2016. jan. 9. 16:30
1/16 anonim válasza:
Jofogason 50-100 forint közt láttam :DDD
2/16 anonim válasza:
Ha ki van mosva, többet ér, az biztos!
4/16 anonim válasza:
Remélem kamu a kérdés, ilyen primitív barmok remélem nem léteznek.
5/16 anonim válasza:
ha nő lennék biztos egy 20e-et kérnék az ilyen perverz beteg emberektől.
Könnyű megélhetés.
6/16 anonim válasza:
Ja, csak 20ezerért már több menetet is kap egy prostitól...
7/16 anonim válasza:
Ha az ismerősöd férfi, akkor nemhogy nem üzletelnék vele, de elkezdeném kerülni a társaságát.
8/16 potyike válasza:
A férfiak között gyakoribb,de a nők között is van ilyen szexuális degeneráció,amikor a használt fehérnemű szagára gerjednek,ezért azt keresik,vásárolják.
9/16 anonim válasza:
Szia! En 3000ft ert arulok hasznalt bugyit, van akinek ez a fetishe nincs ezzel baj.
10/16 anonim válasza:
9-dik vagyok ujra. Ha van meg ezzel kapcsolatban kerdesed szivesen valaszolok privatban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!