Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen érzés gazdagnak lenni?

Milyen érzés gazdagnak lenni?

Figyelt kérdés

Tudom furcsa kérdés,de annyira szeretnék gazdag lenni.

Kíváncsi vagyok milyen érzés annak aki gazdag és többet megtehet mint az átlag vagy szegény ember.

Annyi álmom meg vágyam lenne de az anyagi helyzetem folyamatosan hátráltat.Minél idősebb leszek azt látom a pénz körül forog minden :/Úgy érzem sajnos ez az álmom nem fog megvalósulni.De azért kíváncsi vagyok,akik ebben élnek ők mit tapasztalnak a pénzzel kapcsolatba.

2016. jan. 2. 11:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%
Hm, talán úgy fogalmaznék, hogy kényelmes. Gazdag családba születtem, mindig mindenem megvolt, de szolidan éltünk. Nekem ez a lelki állapot tetszik a legjobban, hogy tudod, hogy van pénzed rá, megteheted, de mégsem vágysz annyira rá. Nyugodt vagyok mindig, nem idegeskedem semmin sem kb. Ez az állapot a legjobb. Lehet picit igénytelen vagyok. Amire sokat költök azok a nyaralások, mert akkor tényleg elakarom magam teljesen engedni, ezen kívül a kocsim is belekerül némi pénzbe, mert erős és kényelmes. Pl. kozmetikushoz egyáltalán nem járok, pedig nő vagyok, de úgy érzem nincs rá szükségem. Kozmetikai cuccokból sincs sok mindenem, nem megy el ilyesmire sok pénz. Különfélék vagyunk. :)
2016. jan. 3. 12:24
 12/13 anonim válasza:
92%

Nem magyar az anyanyelvem, ezert elnezest az esetleges hibakert, nem Magyarorszagon elek.

Jomagam mar 3 eve kulon elek szuleimtol.

Vagyonuk, mint azt sejtem meghaladja azt a szintet, amivel soha nem kéne dolgozzon egyik tag sem a családomból, beleértve a még nem létező gyermekeimet, esetleg unokáimat is.

En ennek ellenere dolgozom, kisvallalkozasom van, es meg ha nem is az o szintjukon, de megyeget.

Ameddig suliba jartam, kocsi hozott vitt.Termeszetesen nem ok voltak a sofor,ritka volt a pillanat amikor kettesben tudtam veluk maradni. Egy kezemen meg tudom szamolni azt.

Kesobb lett sajat kocsim amit ok vettek nekem.

Markat nem irok, arat sem, de egy igen igen impozansnak szamitott akkor.

Sikerult osszetorjem egy ejjel. Mivel mar akkor is dolgoztam ,nem engedtem meg hogy ujat vegyenek.

Vilag eletemben az a fajta ember voltam, aki jobban szeret sajat maga megdolgozni a javakert

Igy hat, azota egy 2002-es volkswagent vezetek.

Egy valamit azonban megtanultam toluk. Soha ne verjem nagy tobra, mert nincs az a penz amit nem lehetne elkolteni

Mindig arra vagytam ,hogy menjek el apával kettesben kirándulni.Csal úgy, kocsi nélkül.

Sima erdei házikóba, mint a mesékben pont.

Elegem volt az 5 csillagos szállodákból, ahol szinte bálványként kezeltek .

Nem szerettem volna követni szüleim útját ilyen téren.

A penz az ordog szeme.

Akar hiszitek akar nem, en semmivel sem vagyok boldogabb egy atlag europai embernel, aki naprol napra él.

Egzotikus nyaralasokhoz NEM kell milliomosnak lenni .Unoka ocsem aki mellesleg Magyarorszagon el, sajat keresetebol sporolta ossze 1 ev alatt azt osszeget, amivel 2 hetet egy azsiai orszagban toltott télen.Nem luxusszallodakban, termeszetesen

Ahhoz, hogy legyen lakasod megint nem kell milliard, egyaltalan.

Az ingatlan amiben egeszen tavalyig eltem osszege 10 millio forint.

Tovabba, egy 2002-es volkswagent vezetek a mai napig.

Megtehetnem, hogy a legnagyobb, legujabb Mercedest vegyem meg most rogton a szalonbol, de nem fogom.

A szerenyseg es a lelki nyugalom a legnagyobb gazdagsaga a csaladomnak is ergo nekem.

Irhatnek meg ezernyi oldalt, ertsetek meg emberek, hogy nem a penz a lenyeg. Minel jobban hajtasz ra, annal jobban fog elkerulni.

2017 ben elvesztettem egy kedves baratomat.Ongyilkos lett.Belekerult a mokuskerekbe, anyagiak miatt foleg.

Csinald azt ,amit szeretsz,tehetseged van benne, es meg fog segiteni a Sors, es ne almodozz a lehetlenekbe.

Kepes vagy ra.

2019. szept. 2. 21:17
 13/13 anonim ***** válasza:
12# és most sírnunk kéne?
2022. jún. 19. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!