Unokaöcsém ráfirkált golyóstollal egy ötszázasra. Hozzáírt 3 nullát, meg a nevét rá írta. Hogyan lehetne eltávolítani róla, hogy vásárlásra alkalmas legyen?
Egyrészt, hány éves az unokaöcséd, hogy ez ennyire kínos? Gondolom nem egy tizenéves szórakozik azzal pénzt tesz tönkre. Ha meg kis kölök akkor kit érdekel, firkálnak azok ennél rosszabb helyekre is. Másodszor meg kit érdekel a neve? Ha a világon bárki kezébe kerül az a papír, bárkiébe, az az információ pont ugyanannyira lesz neki hasznos mintha véletlenszerűen leírt volna két véletlenszerűen kiválasztott nevet.
Amúgy meg mások már megírták, add le a postán vagy satírozd ki a nevet és fizess vele. Nem atomfizika.
Ennyit problemazni egy ilyen pitianer dolgon... Most komolyan nem mersz bemenni egy postara, vagy bankba? "Mit fognak szolni" Kb semmit. Nekem tavaly mielott indultam egy filmes munkara, a szerzodesem jol osszefirkalta unokatesom kislanya, volt azon pillango, cica, sundiszno... En lazan odaadtam a fonokeimnek.
Meg amugy is, sz@rd le, mit gondolnak masok, nem kell neked megfelelni kindenkinek.
Én még ott tartok, hogy már magát a rongálást is büntetik, de ahogy látom ezt már megszüntették.
Irány a bank, kicserélik egy másikra. Bár sztem inkább tedd el emlékbe.
Szánalmas vagy.
A gyereket meg kellett volna nevelni, nem itt rinyálni.
Megfogod a pénzt, átsatírozod a nevet és elmész a postára ki kell, hogy cseréljék.
A bankban ha jól tudom rongált pénz esetén csak az 50%-át adják oda, a postára menj.
Nem hiszem, hogy olyan különleges neve van, hogy felakadjon rajta mindenki, de ha az is átsatírozod és kész.
Utána elmész és az önkiszolgálónál elköltöd, nem fogja visszadobni a gép, de akár automatánál is tudsz fizetni, amelyik elveszi a papírpénzt.
Nehogy már nyomorult 500 forinton hisztizz felnőtt létedre.
Tragédia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!