Unokaöcsém ráfirkált golyóstollal egy ötszázasra. Hozzáírt 3 nullát, meg a nevét rá írta. Hogyan lehetne eltávolítani róla, hogy vásárlásra alkalmas legyen?
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 12:05
21/37 A kérdező kommentje:
Gyálon dolgozom.
2016. jan. 6. 09:20
22/37 anonim válasza:
Bocs nem tudtam, hogy ennyire sokat jelent neked az ötszázas.Igaz azért elég sűrűn itt vagy, erre telik.
23/37 anonim válasza:
Akkor miért hagyod hogy a hulyegyerek a pénzed firkalja ha ennyire csóró vagy? ??
24/37 A kérdező kommentje:
Utolsó: Neked ki a tököm mondta, hogy engedtem neki amikor ott se voltunk? Elgurult a te gyógyszered is szédüljél meg. :)
2016. jan. 8. 16:00
25/37 anonim válasza:
Ha a tiedre firkalt rá akkor gondolom ott voltál és nem úgy nyúlt a penzedhez. Amúgy meg már írtam hogy fizess tesco automata kasszanal ott senki nem látja a gép meg elfogadja!
De te nekiallsz rinyalni hogy a hülye pocs kölyök a teljes nevét rairta stb....téged mit érdekel? Az anyja adjon helyette egy jó 500ast és fizessen akkor ő vele ha már ennyire idiotat nevel.
26/37 anonim válasza:
Bocs 30 vagyok és szánalmasnak tartom a hisztidet azért az 500as miatt.
27/37 anonim válasza:
Az unokaöcséd pedig nem tud viselkedni, úgy tűnik, őt nem sikerült jól nevelni, ha pénzt firkál.
Amúgy azért vicces, hogy te így tudod, hogy itt 16-17 éves embereket válaszolnak :D
28/37 anonim válasza:
Inkább szánalmas vagy....egyre lejjebb sullyedsz.
29/37 anonim válasza:
Nagyon primitív buta ember vagy ! Én nem tiniként szóltam hozzá többször . 65 évesen gondolom ezeket !!!!!!!!!!
30/37 anonim válasza:
1. Ha nem valami ritka neve van akkor a kutya sem foglalkozik vele, meg amúgy sem szerintem.
2. Satírozd át a vezetéknevet golyóstollal:D
Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!