Postán 8 napja "feldolgozás alatt" van a csomagom, ez normális vagy érdeklődjek?
Webshopból rendeltem, utalva kifizettem, vissza is igazolták. Még aznap elindítottam a rendelést, kaptam a nyomkövetéshez csomagszámot. A nyomkövető szerint a feladó tartózkodási helyéről (egy vidéki város) már másnap hajnalra elért egy budapesti postára a csomag, de a státusza azóta is (8 napja változatlanul) "feldolgozás alatt".
Így az ünnepek táján szokott lenni ennyi csúszás, vagy "elfeledkeztek" a csomagomról és érdeklődnöm kellene?
Rengeteg ember nem volt tisztában vele, hogy 24-én már nincs postai kézbesítés, sokan adták fel 22-én, 23-án a csomagot, abban a hitben, hogy még karácsonyig odaér - ergo a postán hegyekben állnak a csomagok, ugyanis 24-én, 25-én 26-án,27-én azaz 4 NAPIG NEM VOLT KÉZBESÍTÉS.
most is csak 28-29,30-án van - ha ez alatt nem sikerül legyűrniük a csomaghegyeket, akkor már csak januárban, 4,5,6-án kapod meg. Azaz vagy ma, vagy január első munkanapjain.
Köszi a választ. Igen, azt gondoltam hogy az ünnepek miatt lehet késés, de azért reménykedtem benne, hogy mostanáig ideér, mert 21-én adták fel, és azt írták, várhatóan 22-én átvehetem. 22.-e hajnalban meg is érkezett Pestre, azóta munkanap volt 22., 23., 28., 29., most 30. de még ma is "feldolgozás alatt".
Igazából már megnyugodnék akkor is, ha tudnám hogy ideér késve januárban, csak attól tartok hogy elkeveredett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!