2 hete van "feldolgozás alatt" egy felvire feltöltött dokumentumom. Normális ez? Tapasztalt valaki hasonlót?
Gondolkodj már egy kicsit. Több tízezer jelentkező töltött fel sok tízezernyi oldal anyagot a felvire. Ezek feldolgozása nem megy egyik napról a másikra.
Tudom, nehéz elhinni, de nem te vagy az egyetlen, akivel foglalkozniuk kell.
Kezdenek elszaporodni ezek a kérdések :)
3-4 nap után megjelenik a feldolgozás alatt, vagyis tudomásul vették, megnézték, hogy jó címszó alapján a jü mellékletet töltötted-e fel, de ténylegesen ezzel még késöbb foglalkoznak mert előbb a többi párezer embernek is meg kell nézniük ezeket.
Nagy valószínűséggel csak 10.-e után fog ez megváltozni.
Igazából paráztam,h 10-e után jelenik meg,h "elutasítva" .Ezért aggodunk sokan (gondolom).
Első két Segítőnek : köszi a válaszokat (habár a kérdésemre nem maradéktalanul feleltek..) nem először indulok neki, ált tisztában szoktam lenni hányan felvételiznek:d
Másik két Segítő/Vàlaszoló: a Ti válaszaitokra vártam köszönöm!!
Ha valamit elutasítanak nem jelenik meg a feldolgozás alatt. :)
Egyik ismerősöm pl. összekeverte a nyelvvizsgáit és alapszintű angolt töltött fel a közép németes helyett. Szóltak neki, hogy elutasítva, kicserélte és így már feldolgozzák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!