Érettségi tanúsítványomat egy hete feltöltöttem felvire, de még mindig "feldolgozás alatt" van kiírva rá. Miért lehet ez, nem lesz belőle semmi gond?
Úgy értem,hogy júli 10 ugye a feltöltési határidő és feltölteném még egyszer ,nehogy legyen esetleg belőle valami galiba ,bár lehet nem is lehet feltölteni újra(?) ,nem tudom...
köszi előre is!
Ne csináld! Én két hét után szintén megijedtem, hogy nem látták, vagy valami, így feltöltöttem még egyszer. Utána nemsokkal kiírta, hogy feldolgozva, gondolom az elsőt, akkor nézték meg. Másnap megint feldolgozás alatt volt, gondolom a második feltöltésem miatt.
2 hét alatt dolgozzák fel, úgy vettem észre.
Te feltöltötted a hátoldalát is?Mert ugye ott csak a csillagjel értelmezése van, ezért én nem.Írtam a felvinek, azt a választ kaptam h nincs más teendőm, ha már mindent feltöltöttem, tehát nem baj h nemtöltöttem fel.
Am én is 2 hete töltöttem fel.
Köszi,hogy írtatok,de most akkor fel kell tölteni a hátoldalát is ?? :O
köszi előre is!
nem kell, mert ahogy írtam én írtam nekik levelet :) és nem kell
az érettségi bizonyítványhoz töltöttem fel 2 hete, eddig mindkettő feldolgozás alatt volt, mára már csak a tanusítvány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!