Ha nagyobb összegben rendelek külföldről valamit akkor megbukhat a vámon?
Figyelt kérdés
Már kb. száz alkalommal rendeltem az eBay-ről, Aliexpressről... pár ezer forintos dolgokat amivel semmi gond nem akadt ilyen téren. Most szeretnék rendelni egy tabletet nagyobb összegben (40-50 ezer forint), és mennyi esélye van, hogy vámot, illetve áfá-t raknak rá? Pontosan hol tudok ennek utánanézni, hogy ne legyen belőle bukás?2015. dec. 28. 21:38
11/12 anonim válasza:
Valami nagyokos a navtól erre azt válaszolta hogy nem kell külfödről rendelni, magyarországon is megveheted. Én meg erre azt válaszoltam volna szívem szerint hogy elmehet a jó....ba az ilyen, hogy rendeljek meg valamit magyarországon, ha egyszer nem kapható ezen a fos helyen? A 27% egyszerűen vicc. Iletve nem lenne az, ha nem lenne semmilyen más adó, de így csak annyi a lényeg hogy a szegények még jobban megszívják mint egyébként.
12/12 anonim válasza:
"de így csak annyi a lényeg hogy a szegények még jobban megszívják mint egyébként."
Szívják csak meg, aki szegény megérdemli, a legundorítóbbak a Világon a csórók!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!