Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elsőbbségivel 3 hét alatt nem...

Elsőbbségivel 3 hét alatt nem ér oda levél Amerikába?

Figyelt kérdés
Pont három hete hogy feladtam egy levelet elsőbbségivel az USA-ba, ajánlva, és még mindig nem ért oda, ráadásul a tracking is össz-vissz annyit mutat a feladás másnapjával hogy "célországba elküldve".. normális ez, vagy menjek a postára utánajárni?

2015. dec. 22. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Am ilyen rettentő fontos, azt pl. Fedexel kéne küldeni, a posta az olyan, amilyen... Simán elkeverhették.
2015. dec. 22. 19:35
 2/5 A kérdező kommentje:

lehet hogy rosszul látok de 22ezer ft-ot ír ki a fedex amerikába történő szállításhoz.. ez beteg. ki tud ennyit kifizetni postáért, kétszer annyi mint maga a küldemény ami benne van..

mondjuk ha a posta elvesztette 10-15x-ös árat kéne kártérítésül fizetnie..

2015. dec. 22. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyszer barátnőm kiment Hollandiába 2 hétre, küldött nekem egy képeslapot - mivel gyűjtöm. Hazaérkezése után másfél! hónappal kaptam meg :-) pedig ennek még nem is kellett óceán :-)
2015. dec. 22. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
3 hét az semmi barátom, franciába az elsőbbségi levél 8 hét alatt ért oda! Annyi idő alatt gyalog is elvittem volna.
2015. dec. 23. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Az ajanlott levelben az a jo, hogy tudjak kovetni. Ha online nezed az infot, az lehet hogy nem eleg friss. Szerintem telefonalj be a postara, nem muszaj bemenni.

Sajnos az ajanlott levelek is el tudnak keveredni. A csomagok meginkabb. Nekem is van remsztorim. A batyam az USAbol november vegen adott fel egy nagy alaku boritekot anyueknak, remelve, hogy ok a karifa ala tehetik a benne levo ajandekot. Ehhez kepest MARCIUSBAN erkezett meg, viharvert allapotban es mindenfele azsiai nyelvu irasok voltak rajta...

Meg ne add fel ;)

2015. dec. 23. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!