Mekkora esély van rá, hogy elsőbbségivel, de nem ajánlva feladott levél elveszik?
Figyelt kérdés
Bélelt borítékról van szó, amelyben bizsu ékszerek lapultak.2014. nov. 12. 17:48
1/5 anonim válasza:
Gyakorlatilag nem regisztrált küldemény, senki sem vállal érte felelősséget. Ötven százalék az esély: vagy eltűnik, vagy nem. Ilyet inkább ajánlva küldj, vagy tértivevényesen.
2/5 anonim válasza:
Azért szerintem nem ötven, az iszonyatosan magas. Szinte minden második levél elveszne. Vagy elveszik vagy nem, de sokkal kissebb eséllyel veszik el. Mondjuk 10-90.
3/5 anonim válasza:
Én a lehetőségre értettem, abból csak kétféle van :) elvész vagy nem :) az pedig 50-50.
Namost hogy valójában mennyi vész el, én 1% alá raknám.
4/5 anonim válasza:
Valójában én is alacsonyabbra raknám, mint 10. Csak a következő miatt tettem így:
- ha kicsire veszem, mindenki panaszkodni fog, hogy a posta márpedig tolvaj banda.
- bizsu ékszerek vannak benne. Esetleg növelheti a kockázatot.
5/5 Koplárovics Béci válasza:
Kb 0,04 ezrelék (0,004%, azaz 100000-ből 4) volt 2013-ban az elveszett küldemények aránya a postánál. Van egy tippem, hogy 0,0399 volt a nem könyvelt, 0,0001 a könyvelt (ajánlott). Nagyjából kitapintható, hogy a kitömött pufiborítékban mi lapul. Szóval ha értékes, én rászánnám azt a ~2-300Ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!