Melyik futár szolgálatot válasszam?
Figyelt kérdés
Szóval kedden kapok egy csomagot, amit én meg aznap felszeretnek tenni valakinek hogy csütörtökre érkezzen meg hozzá legkésőbb, de mivan az 24.-e nemtudom hogy kiviszik-e. Szóval kedden feladnám és szerdára kéne megérkezzen. Konkrétan egy Szeged-Hódmezővásárhely között lenne. Szóval nemtudom hogy a magyar posta kiszállítja-e 1nap alatt. Vagy milyen megoldás lenne erre a jó.2015. dec. 20. 16:57
1/7 anonim válasza:
Futárszolgűlat. Van egy valaggal, pl. gls, dhl és társai.
2/7 anonim válasza:
Az nem távolság. Viszont necces annyi idő alatt kiviszik-e. Mindegyik csomagot először a depoba viszik és aztán ki. Én a helyedben a tömegközlekedést választanám, mivel tudom mekkora távról van szó. Vagy ismerőssel küldeném el.
3/7 anonim válasza:
Magyar posta. Csomag szállítás 1190.- Ha azt akarod, hogy másnapra ott legyen, akkor 500 forinttal drágább, de ott lesz időben. Remélem segítettem. :)
4/7 anonim válasza:
A futárszolgálat konkrétan kiviszi másnapra is, ha úgy kérded, csak mondanám.
5/7 anonim válasza:
Ha azon a napon 17-ig feladod a csomagot ELSŐBBSÉGIVEL(!!),akkor másnapra ott lesz.
6/7 anonim válasza:
5# vagyok. Postára gondoltam. :D
7/7 anonim válasza:
Magyar Posta, ha kedden fel tudod még adni, akkor 1 napos időgarantált csomagként kiszállítja szerdára. ha nem tudnád kedden feladni valami miatt, akkor szintén Magyar Posta "szombati kézbesítéssel" vesz fel és visz ki csütörtökön csomagokat, + 1.400 ft különdíjért a csomag árán felül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!