Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik futár szolgálatot...

Melyik futár szolgálatot válasszam?

Figyelt kérdés
Szóval kedden kapok egy csomagot, amit én meg aznap felszeretnek tenni valakinek hogy csütörtökre érkezzen meg hozzá legkésőbb, de mivan az 24.-e nemtudom hogy kiviszik-e. Szóval kedden feladnám és szerdára kéne megérkezzen. Konkrétan egy Szeged-Hódmezővásárhely között lenne. Szóval nemtudom hogy a magyar posta kiszállítja-e 1nap alatt. Vagy milyen megoldás lenne erre a jó.
2015. dec. 20. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Futárszolgűlat. Van egy valaggal, pl. gls, dhl és társai.
2015. dec. 20. 17:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Az nem távolság. Viszont necces annyi idő alatt kiviszik-e. Mindegyik csomagot először a depoba viszik és aztán ki. Én a helyedben a tömegközlekedést választanám, mivel tudom mekkora távról van szó. Vagy ismerőssel küldeném el.
2015. dec. 20. 17:07
 3/7 anonim válasza:
Magyar posta. Csomag szállítás 1190.- Ha azt akarod, hogy másnapra ott legyen, akkor 500 forinttal drágább, de ott lesz időben. Remélem segítettem. :)
2015. dec. 20. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:
A futárszolgálat konkrétan kiviszi másnapra is, ha úgy kérded, csak mondanám.
2015. dec. 20. 17:14
 5/7 anonim válasza:
Ha azon a napon 17-ig feladod a csomagot ELSŐBBSÉGIVEL(!!),akkor másnapra ott lesz.
2015. dec. 20. 17:40
 6/7 anonim válasza:
5# vagyok. Postára gondoltam. :D
2015. dec. 20. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Magyar Posta, ha kedden fel tudod még adni, akkor 1 napos időgarantált csomagként kiszállítja szerdára. ha nem tudnád kedden feladni valami miatt, akkor szintén Magyar Posta "szombati kézbesítéssel" vesz fel és visz ki csütörtökön csomagokat, + 1.400 ft különdíjért a csomag árán felül.
2015. dec. 20. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!