Jogom van nem fizetni?
Figyelt kérdés
Rendeltem 2 db könyvet a Líra.hu oldalról, december 10.-én. Azt írták 2-5 nap a kiszállítás. Telt-múlt az idő, csaknem jöttek a könyvek. Betelefonáltunk és azt mondták, nem tudnak semmit a könyvekről, amúgyis sok a dolguk, mert karácsony van (itt jegyzem meg, hogy én is ajándéknak rendeltem). Megtehetem azt, hogy ha kihozza a futár nem fizetem ki, mert későn érkezett??2015. dec. 18. 16:08
1/3 anonim válasza:
Jogod van elállni, de írhatsz is nekik, hogy elállsz a vásárlástól és akkor legalább valami dokumentumod lesz róla.
2/3 anonim válasza:
Irnod kell nekik egy mailt, hogy elallsz a vasarlastol (ehhez jogod van, indoklas nelkul is), es nem veszed at, ilyenkor a futar visszaviszi a feladonak a termeket, neked pedig nem kell kifizetned.
3/3 anonim válasza:
Én is rendeltem, nekem 0,5 perccel később megjött a visszaigazoló email, valamint folyamatosan értesítenek a rendelés állásáról.
Sőt ha bejelentkezel rákattintasz a rendelésszámodra, azt is kiírja, hogy hol tartanak pl. a szállítás folyamatban érkezés Győrbe várhatóan 30 perc múlva, 20 perc múlva ránéztem 10 percet írt, majd átváltott átvehetőre.
Ha nem tudnak a rendelésedről:
1. nem rendeltél
2. bénán rendeltél
3. beikszelted a könyvek egyben való kiszállítását és az egyik még meg sem jelent :) Nálam is ezért lett 10 nap a kiszállítás, mert az egyik könyvnek csak várható megjelenési ideje volt és bevárták ezt a többi kiszállításával
4. nem értesz a netes rendeléshez, valamit nagyon el***ál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!