Mit jelent az Aliexpressnél az hogy van ugy vámot kell fizetni?
Figyelt kérdés
az aliexprsssről szeretnék rendelni, de olvastam rola hogy van ugy hogy vámot kell fizetni hogy meg kapd.
akor ez ugy megy ha én megrendelek valamit a normál árán, és ha az ide ér nekem rá kell van ugy hogy fizessek???? vagy azt eleve kifizetem a cuccal eggyütt???? rendeltem már webshopokon, de külföldin még nem. ha valaki tud erről az egészről valamit hogyan működik, mert én olvastam már erről a vámrol de még most se értem hogy van ez
2015. dec. 16. 09:17
1/1 anonim válasza:
Az alin kifizeted azt az összeget amit ők írnak. Aztán ha 22€ felett van a csomag értéke, akkor a MAC felveszi veled a kapcsolatot amikor magyarországra ér a csomag. Miután kifizetted nekik az áfát meg az esetleges vámot, megkapod a csomagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!