Bucibabuci kérdése:
Igaz lehet? Létezik ilyen hogy valaki segíteni akar és még ő keres meg minket ilyen szándékkal
Figyelt kérdés
Szombat este felhívott egy nő, hogy xy ajánlott minket, hogy nekünk tudna segíteni, vissza nem térítendő támogatást ígért, amelyből házat tudnánk venni, és ez az ismerős mondta neki, hogy nekünk szükségünk lenne rá, mert nincs munkahelyünk stb...
Ezt az ismerőst csak látásból ismerem, éppen köszönünk egymásnak, mostanában nem is találkoztunk, nem tudom tőle megkérdezni mi lehet ez az üzletféle.
Holnap jön a nő a részleteket elmondani, mert telefonban nem akart mondani semmit.Létezik ilyen hogy valaki segíteni akar és még ő keres meg minket ilyen szándékkal?
2010. márc. 23. 14:51
11/13 anonim válasza:
Ez biztos Fundamenta vagy valamelyik cég lakáskasszája. Én Fundamentázok és sajnos jártam már így. Az egyik ügyfelem megadta az egyik ismerősének (legyen Gipsz Jakab) a telefonszámát és mikor összefutottak letagadta, hogy ő adta volna meg , mert félt, hogy Gipsz Jakab lecseszi azért amiért megadta a számát. Nem biztos, hogy a bankár a hunyó. Ha nem akarod meghallgatni akkor inkább mond le.
12/13 A kérdező kommentje:
Tegnap volt a találkozó. Telefonált, hogy késik, becsípődött a dereka. Tényleg fundamentás volt. 2 órán keresztül beszélt, mire kibökte, mit akar.9:30 tól 12:45ig volt nálunk. Sikerrel járt, kötöttünk egy lakástakarékot:)
2010. márc. 25. 09:12
13/13 anonim válasza:
Szia...tudom hogy már túlvagy a találkozón,de akár lehet igaz is.Émn is foglalkozom vissza-nem téritendő Eus-támogatásokkal,és nem önzetlenül megy a dolog,mert a aki ilyennel foglalkozik az a megbízó-pályázatíró-cégtől kap jutalékot minden ügyfél után...tehát nem biztos hogy csapda,mert az asszony ha ő is ezzel foglalkozik,kap ezért fizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!