Igaz lehet? Létezik ilyen hogy valaki segíteni akar és még ő keres meg minket ilyen szándékkal
Szombat este felhívott egy nő, hogy xy ajánlott minket, hogy nekünk tudna segíteni, vissza nem térítendő támogatást ígért, amelyből házat tudnánk venni, és ez az ismerős mondta neki, hogy nekünk szükségünk lenne rá, mert nincs munkahelyünk stb...
Ezt az ismerőst csak látásból ismerem, éppen köszönünk egymásnak, mostanában nem is találkoztunk, nem tudom tőle megkérdezni mi lehet ez az üzletféle.
Holnap jön a nő a részleteket elmondani, mert telefonban nem akart mondani semmit.Létezik ilyen hogy valaki segíteni akar és még ő keres meg minket ilyen szándékkal?
én is csak mesében hallottam ilyet.akárhol nézem a neten, sehol sem találok ilyen támogatásfélét, ezért félek egy kicsit, de csak meghallgatom, sosem lehet tudni, de félek valami nem lesz rendben.
amúgy az iwiwen megnéztem az adatlapját, a mit csinál mikor dolgozik kérdéshez azt írta, embereken segít.
majd meglátjuk holnap.
nem hitel,támogatás
úgy látom nemcsak nekem hihetetlen, holnap kiderül
Ez a Fundamenta, vagy valamelyik ikertestvére OTP Lakástakarékpénztár, Erste- lakáskassza
Mind ugyanaz, nem átverés, lakáscélú megtakarítás, amit az állam ösztönöz, az éves megtakarításod max. 40%-ával, de van egy felső limit forintösszeg
A második és harmadik hsz-t én írtam. Anyukámat is felhívták telefonon, mint téged a Fundamentától és mondták, hogy mennyire kedvező ez az ajánlat, ingyen pénz. Anyukám tudta, hogy ennek csak egy része az, amit ugye nem kell visszafizetni, a többit igenis vissza kell. Az a telemarketinges meg úgy tett neki, hogy biztos, hogy nagyon gazdag, ha ezt az ajánlatot meg sem fontolja és lehordta mindennek. Hogy jön az ilyen ahhoz, hogy másnak a zsebébe turkáljon? Meg ha valaki nem akar ezzel élni, mert épp nem akar új házat, akkor egyből mindennek el kell mondani? Először kedvesek, behízelgik magukat, aztán meg kiderül, hogy csúsztatás van abban, amit mondanak, aztán persze, hogy kell fizetned. Ingyen ki adna pénzt csak úgy? Ha ez egy kormány program része lenne, akkor megmondanák telefonon, hogy x támogatásra vagy jogosult, nem titkolódznának illetve úgysem hívnának fel.
A leggerinctelenebb állatfaj a telemarketinges, ne állj le velük, mert erre vannak tréningezve és könnyen rá tudnak beszélni dologra, mivel nagyon ügyesen csúsznak át a rossz részletek felett. Na de majd meglátod, hogy ki ez a személy, csak ne dőlj be neki. Majd írd meg, hogy mi volt. Kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!