Hogyan szerezzek pénzt 10 évesen?
Figyelt kérdés
Eddig összegyűjtöttem 100.000 ft-t . De nagyon nehezen , nagyjából 7-8 hónap kellet hozzá . Abból vettem egy laptopot de megbántam . Most 35.000 ft-m van és szeretnék venni egy GAMER gépet mert számítógép zseni is vagyok . Persze egy GAMER gép nagyjából 400-500.000 ft . Szeretnék tanácsokat kérni hogy hogyan szerezzek gyorsabban pénzt . 10/F2015. dec. 13. 12:03
11/16 Kövy Elza válasza:
kérd ismerőseidet akik tartanak kutyát és a megbeszélt időpontban vidd el és hozd nem olyan nehéz.Én a hejedben nyárra tenném mert akkor nincs suli.Hasznos tudnivalók:vigyél magaddal zacskót és jutalomfalatot,ha valaki megkérdezi kié ez a kutya mond azt ,hogy az enyém.Amúgy ne vedd zokon amit írtak nekem saját tv-r volt szükségem és máfél honap alatt összejött.
12/16 anonim válasza:
Tanácsolom örülj annak ami van. Mert nekem azt a 100 ezret 9év alatt se sikerült összegyüjtenem.
13/16 anonim válasza:
Ja és 160bol is lehet gamergépet összerakni, ugy hogy egy monitorod van csak. És hogy érted hogy sz.gép zseni vagy?
14/16 anonim válasza:
Csak nekem irja azt hogy törölte magát /törölték?
15/16 anonim válasza:
Még csak most jön le a tojás héj rólad, és már gépet szeretnél?. Én most 19 éves vagyok és csak egy Samsung telefonom van, más semmi, és mégis jó tanuló vagyok, megnyertem a Budapesti informatikai versenyt, úgyhogy te csak ne nagyképűsködj azzal, hogy megtudod nyomni a billentyűket...
Inkább menj anyucihoz cukorkáért...
16/16 anonim válasza:
Ne másokat fïkàzz, inkább gondolkodj el azon, hogy miért van az, hogy az emberek legtöbbje nem ért veled egyet. Benned van a hiba, nem a többi millió emberben. Én gazdag családban nőttem fel mégse volt az egész faluban senkinek telefonja se, nem hogy gépe. Ha pedig szgep zseni vagy, akkor a régi laptopot is megtudnád javítani. Ennyi. Lebuktál. Szerintem nem lehetsz 10 éves, mert akkor már nem ezen járna az eszed, hanem hogy megtanulj szépen és választékosan beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!