Hogyan történik a könyvesboltok árubeszerzése?
Azt tudom, hogy beszerezhetnek könyveket más kiadóktól vagy nyomdáktól, de azon belül hogyan? Oké, hogy megrendelik, majd kiszállítják, de ennek csak van valami menete. Gondolok a feltételekre, szállítási költségre (kb. mennyi lehet bizonyos mennyiségeknél) és a fizetés időpontjára (akkor kell fizetni, amikor a megrendelt könyveket meghozták, vagy előre ki kell fizetni?).
Van-e valami szabálya?
Van-e még valami más lehetősége a beszerzésnek?
(Google-ben már keresgéltem, de nem találtam semmi hasznosat. Nem tudom, mit írhatnék még be a keresőbe.>< Remélem valaki tud segíteni, előre köszönöm.)
"Gondolok a feltételekre, szállítási költségre (kb. mennyi lehet bizonyos mennyiségeknél) és a fizetés időpontjára (akkor kell fizetni, amikor a megrendelt könyveket meghozták, vagy előre ki kell fizetni?). "
Ezek mind-mind megallapodas kerdese, mint minden mas arucikknel.
Ez minden cégnél más. Függ attól, hogy egy-egy cégnél mennyit vásárolsz. Nagy vevők kaphatnak kedvezményeket, ha elég hosszú ideje vásárolsz, akkor átutalásos fizetést.
Kezdetben nyilván a legmagasabb árat és a kp-s fizetést érheted el, idővel javulnak a feltételek.
Ez mindenhol így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!