Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ezt hogy teheti meg a vatera?

Ezt hogy teheti meg a vatera?

Figyelt kérdés
Évek óta vaterázok, kb 800 pozitív értékelésem van, ami 100%-os visszajelzés. Átjött hozzám egy barátom - akit mint kiderült, korábban már kizárt a vatera - és közösen csináltunk neki egy új fiókot (segítettem neki), az én számítógépemen, hogy el tudjon adni néhány dolgot. El is kezdtük a feltöltést, majd a vatera ezt a fiókját is azonnali hatállyal inaktiválta. Utána vettem észre, hogy valójában egy IP ban (tiltás) történt, mivel ahogy beléptem, én is automatikusan inaktiválásra kerültem. Hiába magyaráztam el az esetet az ügyfélszolgálatnak, nem hajlandóak kivizsgálni az esetet, teljes mértékben elzárkóznak a segítségnyújtástól. Elég szánalmas bánásmód ahhoz képest, hogy több éves működésem alatt nagyon nagy összegű jutalékot fizettem be nekik és egyszer sem sértettem meg az általános felhasználási feltételeiket. Mit lehet ilyenkor tenni? Egyszerűen ragaszkodnom kell ahhoz, hogy igazságtalanul jártak el velem szemben.

2015. nov. 29. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
36%

"nem hajlandóak kivizsgálni az esetet, teljes mértékben elzárkóznak a segítségnyújtástól."

Innentől kezdve szerintem nincs túl sok mit tenni.

2015. nov. 29. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Eleve hülye az, aki IP alapján szűr. De tényleg nincs mit tenni, a Vatera magáncég, nyilván a feltételekben is benne van, hogy indoklás nélkül kitilthatnak.
2015. nov. 30. 06:46
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Vatera ügyfélszolgálat egy hatalmas vicc.
2015. nov. 30. 08:16
 4/5 anonim válasza:
79%
Amugy én is vaterázok,de egyszerűen kezd tök szánalmas lenni ez az egész cég...az a gond h te tehetsz több százezer ft a zsebükbe de ha te ok nélkül kerülsz kizárásra akkor tök mindegy mit csinálsz segiteni nem fognak.. Én ugy lettem inaktív kb 2hete hogy feltöltöttem az itthoni cuccokat játékokat mondom lesz karira kis penz..na hat kb 10dolgot kiemeltem az kb 6600ft mert nem gagyit töltöttem fel 2db nap lett volna a zárásig es az aukcioim 100 Ezer ft felett voltak es lepnek be es inaktív hát majdnem hülyét kaptam h mivan es.kiderult h az ip cim egyezett egy régebben inaktivalt emberrel..na most nekem csak bukasom volt a vaterán pedig jutalék az ment volna ebből nékik rendesen..ih nagyon egyoldalú ez a cég. Es sajnos megteheti mert a kifogás meg a zsibvasar es hasonlok nem olyan népszerűek még..uh nem tehettem semmit a számlát kikell fizetnem a semmire
2015. nov. 30. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
32%
Nem engedik a dupla reget.
2015. dec. 2. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!