Ha egy Vaterás nem küldi a megrendelt árut, holott a pénzt is elutaltam rá, akkor a Vatera inaktívvá teheti?
Figyelt kérdés
Az eladó azt mondta, hogy már feladta a csomagot, de 10 napja meg sem érkezett.2011. júl. 23. 20:17
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem,csak akkor ha túl sok a negatívja!A pénzedtől búcsúzz el!Sajnállak!Engem is vertek már át,de a Vatera semmit nem csinált!...
2/10 anonim válasza:
Mondani sok mindent tudnak az emberek,én ezért szoktam ajánlottan feladni(nem drága) és így van bizonyíték hogy feladtam!Első vooltam!
3/10 asddaasdda válasza:
jelentsd fell
és leg közelebb után vétellel vegyél
4/10 A kérdező kommentje:
Úgy volt, hogy amit megrendeltem parfümöt, nem azt küldte nekem először és én a saját költségemen visszaküldtem hozzá. Választottam egy másikat, és azt mondta, hogy azt tudja nekem küldeni, de ennek már 10 napja. Most írtam neki, hogy utalja vissza szépen a pénzemet, mert csomagot nem kaptam... De a Vatera miért nem csinál semmit? Van ott olyan ügyintézési lehetőség, hogy "Ha elutaltam a pénzt, de nem kaptam semmit..." és akkor jelenteni nekik. Akkor ez miért van?? Meg leírják a PTK szabályt, akkor csak kell valamit csinálniuk...
2011. júl. 23. 20:27
5/10 anonim válasza:
Ismerős a szitu!Leírnád a feelhasználó nevet?Hátha ugyan az aki engem is átb@szott...
6/10 A kérdező kommentje:
treznik
2011. júl. 23. 20:33
7/10 anonim válasza:
Hát akkor nem!Sok ilyen negatívat lehet olvasni!Sajna!A Vaterától ne várj semmit!Aki engem átvert ugyan úgy még 10embert biztos!És volt akiket nagyobb pénzzel!:-S Nem értem hogy lehetnek ilyen trógerek az emberek!...
8/10 anonim válasza:
Ha,lehet,hogy én is tőle vettem parfümöt,én megkaptam csak éppen kifolyt egy adag belőle,és persze a postára fogta,mert dobálják,rázzák stb.A vatera szemét nem is fog csinálni semmit,neki így is meg van a haszna.Sajna a pénzednek pá pá.Sajnállak.Nem érdekli ám az eladót,hogy kap,és lesz neki jó pár negája.Én ha sima küldeményt adok fel mindig a címzett nevére kérek számlát a postán,és ha én kérem simán,írom az eladónak,hogy kérjen az én nevemre,és akkor bizti nem meri azt írni,hogy feladta,ha mégse.Remélem nem írtam zagyvaságokat,és érted.Kutyi
9/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, mert neki is már van vagy 800 pozitíva, most 10-20 negatív nem oszt, viszont pénzben az neki 40-50.000 haszon, az egyes felhasználóknak meg 40-5000 Ft-al kevesebb, de nekem ez a pénz is számít!!! Ez a számla kérés jó ötlet, akkor majd legközelebb fogok kérni. Sajna sok mindent muszáj vateráról venni, mert olcsóbb. Eddig nem is volt rossz tapasztalatom, azért még reménykedem benne, hogy ez is megoldódik.... Az egyik válaszolónak üzenem, hogy a legtöbbször csak ajánlva adják fel a csomagot, utánvétellel nem merik elküldeni, ugye mert akkor az ő pénzük bukhat...
2011. júl. 23. 20:42
10/10 anonim válasza:
Meg kell nézni az eladó értékeléseit.
Amit "kapott" és amit "adott".
Az általa adott "értékelések szövegei" sok mindent elárulnak az eladóról.
Ha csak egy picit is kételyek merülnek fel, vegyél mástól, még ha drágább is.
A címe gondolom megvan!
Rendőrségi feljelentést tehetsz.
Csak az a baj, kisebb összegnél a vevő nem foglalkozik vele.
Ezt az eladó is tudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!