TippmixPro sportfogadásban milyen összegű tétek / várható nyeremények esetében kezdi a Szerencsejáték Zrt. Korlátozni a megtehető fogadásokat, az adott játékost? Pl. Ha valaki a kamatos kamat elve alapján játszva folyamatos nyerésben van?
Ez nem hinném, hogy belső szabály lenne, eléggé logikátlan lenne a szabályokat megtartani maguknak. Ha meg szerinted az, akkor mégis ki fog itt válaszolni?
Nem mai, de utalás sincs maximális nyereményre vagy akármire:
Amúgy meg írj nekik e-mailt ha annyira érdekel, de ne aggódj, nem fogsz 200 milliókat nyerni.
Már írtam, hogy olvastam.
Azt is írtam, hogy más játékosok esetleges tapasztalatai érdekelnének, de már látom, hogy nincs ilyen válaszoló.
Ne aggódj: nem aggódom semmiért.
Szia Kérdező!
Most botlottam bele a kérdésedbe.
Így fél évvel később hogy látod, bejött a stratégiád?
Ne aggódj, nem akarok elkezdeni faggatózni róla, csak maga a tény érdekel, hogy bejöhet e valakinek a tippmix hosszútávon?
Köszi!
Údv.
T.
Szia!
Tavaly augusztus óta csak néhány kis összegű tesztfogadást buktam el, amikor nagyobb tétet tettem és a fő stratégiámat alkalmaztam, akkor egyet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!