TippmixPro sportfogadásban milyen összegű tétek / várható nyeremények esetében kezdi a Szerencsejáték Zrt. Korlátozni a megtehető fogadásokat, az adott játékost? Pl. Ha valaki a kamatos kamat elve alapján játszva folyamatos nyerésben van?
Nem az összegről van szó. Próbáljuk meg érmefeldobással.
Aladár feldobja 100-szor az érmét, Béla pedig 10-szer.
Melyiküknek van nagyobb esélye arra, hogy volt olyan sorozata hogy 10-szer egymás után fejet dobott?
Nem fogsz te annyit nyerni, ettől ne félj.
Egy ismerősöm is most ringatta magát abba a hitbe, hogy ő megtalálta a tökéletes stratégiát. Több tízezres tétekkel rak meg 1,1 körüli szorzós dolgokat meccseken és örül, hogy nyer vele pár ezret. Csak akkor lesz probléma, ha nem jön be. Mert akkor kb megint 15x kéne nyernie sorozatban, hogy bejöjjön az előző veszteség, ez meg azért nem igazán szokott összejönni. Poénból én is játszok nagyon pici tétekkel neten (ilyen 20-50 forintokkal) és már meg sem tudom számolni hányszor volt olyan, hogy 1,1-es szorzójú dolog nem jött be.
2 éve játszok ugyan abból a pénzből, amit egyszer feltöltöttem (vagyis mondjuk úgy, hogy inkább "kaptam"), sosem szedtem le belőle. Sok alacsony szorzóra szórtam szét mindig a pénzemet, napi 20-30 fogadásom simán volt. Ezzel elég sokáig tudtam hozni a "nyerő szériát", volt hogy 3x annyi pénzem volt, mint amennyi kezdésből. Most meg már a kezdőtőke alatt vagyok, pedig ugyan az maradt a stratégia.
Jó lenne ha mindenki felfogná végre: a sportfogadás egy szerencsejáték és nem befektetési lehetőség. Semmilyen lehetőséged nincs a játék eredményébe való beleszólásba. Matematikus modellezők tucatjai vagy százai lehetnek az ilyen cégeknél, akik mást sem csinálnak, csak próbálják úgy belőni a szorzókat, hogy mindig a bank nyerjen.
Igen, van korlátozás (feltéve ha nem állítottál be önkorlátozást):
A legnagyobb tét összege a mindenkor hatályos jogszabályban előírt mérték, de egységnyi fogadásonként legfeljebb 100 000 Ft.
és
Az egy egységnyi fogadással megnyerhető legnagyobb nyeremény összege a
jogszabályban előírt mérték, azaz 1 000 000 Ft. Kombinált fogadás esetén az
abban szereplő egységnyi fogadások nyereményösszege külön-külön nem
haladhatja meg az egy egységnyi fogadással megnyerhető legnagyobb nyeremény
összegét.
Egyébként kíváncsivá tettél evvel a stratégiával, milyen tippel tudsz jó aránnyban 10-es nyertes tippet produkálni. Ha gondolod leírhatnád privátban.
továbbá:
SzZrt-nek jogában áll bármely fogadó bármely fogadását
bármikor visszautasítani. Az SzZrt. ezt oly módon is megteheti, hogy az egyes
fogadókkal szemben különféle költési, fogadási limiteket állít be, melyekről a fogadót
tájékoztatja, és a limiteket meghaladó fogadásait visszautasítja.
Nem hinném, hogy csak úgy milliókkal lehetne fogadni korlátozás nélkül.
Azért vannak olyan dolgok, amiket egészen jó eséllyel előre lehet látni.
A Martingale-lel kapcsolatban egyetértünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!