Ebay-es rendelés probléma! Szerintetek mit tudnék tenni?
Elég gyakran szoktam rendelgetni az ebay-ről. Nagyon jó oldal, egy valami viszont nagyon idegesít. Eddig kb. 50-szer rendeltem, és ebből nagyjából 10 csomagom nem érkezett meg. Ilyenkor általában az eladók rendesek, és küldenek újat, de volt hogy egy 300 ft-os cuccért nem is reklamáltam inkább. Nagyon érdekelne viszont, hogy hová tűnnek a csomagok, amiket nem kapok meg?? Nem tudok másra gondolni, minthogy a postán valaki lenyúlja, mivel nem ajánlott meg semmi, ezért gyakorlatilag lenyomozhatatlan, hogy hol veszett el.
Ti is jártatok már így? Vagy csak én fújom fel a dolgot, és 50 csomag közül ha 10 elveszik, az bőven belefér?? Valahogy nem lehetne megakadályozni, hogy elvesszenek a csomagjaim? Nem szeretném, hogy az eladók lepontozzanak, amiért mindig újraküldetem velük a cuccot, úgy, hogy nem az én hibám, hogy nem ért ide hozzám.
50-ből 10 csomag elvesztése nagyon rossz arány.
Én még nem jártam így, pedig volt már jó pár rendelésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!