Ebay csomag rendelési probléma?
Ha más eladóktól rendelted, miért érkezne egy csomagban? Az eladóknak semmi köze nincs egymáshoz!
Írj nekik egyesével üzenetet, amiben megírod a pontos címed, hogy oda küldjék a dolgot. Ha még nem adták fel a cuccokat, akkor át tudják írni a címet. Ha már feladták, akkor a posta valószínű vissza fogja nekik küldeni, mivel nem tudja a megadott cím alapján kikézbesíteni a csomagokat. Név, város, irányítószám alapján nem tud beazonosítani. Több azonos nevű ember is lakhat egy irányítószám alatt. Ennyi nem elég.
fogalmad sincs mit csinalsz de rogton berendelsz 12 targyat, te aztan tudsz....
az ebay egy piac, ahol kismillio elado arulja a cuccat
az egyik lehet hogy Kinaban van a masik meg a szomszed faludban, termeszetesen mindenki kulon fogja postazni a cuccot
mivel fizettel? paypallal? Mert akkor a Paypalnal a regisztracional megadtad a cimedet, ugye? Na, az ebayes eladok a Paypalra regisztralt cimedet hasznaljak nem az ebayeset. Ha a Paypalon jo a cim, oda kuldik. Ha nem jo a cim, a postas nem tudja kezbesiteni es ebben az esetben a feladonak visszakuldik a csomagot. Te meg majd jossz es megint kiirsz valami buta kerdest, mert nincs csomag es mert keptelen voltal elolvasni a hasznalati utasitast, pedig szep szines erteto magyarul van irva!
Ha rendelünk valamit,akkor ezek alapvető dolgok,hogy szerepeljenek!
Név,Ország,Írányítószám,Megye,Város,Utca,Házszám!
Ha falun laksz és ismernek,akkor ott a postán érdeklődj,ha városba nem hinném h ott marad a csomag, hisz mivel bizonyítanád hogy a tied,ha se utca név,se se házszám nincs rajta?
Másik ha külön eladótól rendeltél,életbe nem fogják a 12 cuccot egy boritékba küldeni..mégis mit gondolsz?
Az ebay-esre küldték nem a paypal-osra. - mar tobb tucat termeket adtam el az eBayen, en nem is tudom mas cimre kuldeni, mint ami a Paypalon regisztralva van. (vagyis tudnam, de ahhoz at kell irni a mar alapertelmezett beallitast amit nem fogok)
ha a Paypalon a pontos cimed van megadva, akkor az elado a Paypalon levo pontos cimedre fogja a termeket postazni, nem pedig az ebayen levo hianyos cimedre
volt olyan vasarlom, akinek lanyos neve volt, pl. little_princess es kiderult, hogy egy oreg foszer volt, mert a postazasnal a Paypal megmutatja a pontos nevet/cimet es rakerestem kivancsisagbol a feszen es megtalaltam
vagyis nem szamit milyen neve/cimmel vagy az ebayen, a fizetesi nev/cim szamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!