Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan befektetést...

Tudnátok olyan befektetést vagy bármit mondani ami a pénz romlását követni tudja? Aminek az értéke az évek során nem csökken hanem inkább növekszik?

Figyelt kérdés
legelső körben az aranyra gondoltam de most h utána olvastam csökken az értéke amit azért is tartok furcsának mert a mostani pénzek jó része amit kibocsájtanak fedezetlen ergó az arany értékének növekednie kellene mégis csökken... szóval ha aranyat, nem akkor mit?

2015. nov. 22. 15:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy milyen távon, milyen céllal szeretnéd a pénzed félretenni, tudsz még évente tenni hozzá? Van azért néhány az állampapíron kívül, ami az egyik hozzászóló szavaival élve betonbiztos és hoz azért hozamot, esetleg állami támogatás is van hozzá. Ja, és sosem voltam műkörmös :)
2015. nov. 23. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!